- 5.11.2008 PKI – Kořenová zelenina
- 6.11.2008 PKI – Úpravy mořských ryb
- 8.11.2008 Chefparade – Makrobiotika
- 9.10.2008 PKI – HOVĚZÍ MASO - různé úpravy
- 10. - 12. 10. 2008 Vinařská akademie Valtice - Víkendový
seminář o víně
- 4.11.-6.11. HORECA, Praha
- 11.11.2008 3. Zlínský nákupní veletrh
- 9.11. - 12.11.2008 Gastronomia, Švýcarsko
- 12.11. - 14.11.2008 Brau Beviale, Norimberk, Německo
- 11.11.2008 Ochutnávka nového Svatomartineckého vína
- 11.11.2008 Křest Svatomartinských vín v Uherském Hradišti
Znalost destilace přivezli na Pyrenejský poloostrov Arabové koncem 8. století. ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Doposud se pro výrobu ovocných nápojů používaly klasické druhy citrusových ...
Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...