- 5.11.2008 PKI – Kořenová zelenina
- 6.11.2008 PKI – Úpravy mořských ryb
- 8.11.2008 Chefparade – Makrobiotika
- 9.10.2008 PKI – HOVĚZÍ MASO - různé úpravy
- 10. - 12. 10. 2008 Vinařská akademie Valtice - Víkendový
seminář o víně
- 4.11.-6.11. HORECA, Praha
- 11.11.2008 3. Zlínský nákupní veletrh
- 9.11. - 12.11.2008 Gastronomia, Švýcarsko
- 12.11. - 14.11.2008 Brau Beviale, Norimberk, Německo
- 11.11.2008 Ochutnávka nového Svatomartineckého vína
- 11.11.2008 Křest Svatomartinských vín v Uherském Hradišti
Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Čeští gurmeti chodí nejraději debužírovat do čísla 40 v pražské ...
Výpověď pracovního poměru je jednostranný právní úkon, který je možné ...