GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.09.2017, svátek má Oleg
GastroTrend

 

O NÁS

Kdo jsme


Působíme v gastronomii od devadesátých let minulého století. Z vlastních zkušeností víme jak je mnohdy náročné získat včas potřebné informace k chodu a rozvoji podnikaní v tomto oboru. Chceme Vám poskytnout zprávy z „první ruky“, představit nové výrobky, které jsou vhodné pro Vaši provozovnu, inspirovat či pomoci se orientovat v zákonech a nařízeních. Pomůžeme Vám najít vhodného dodavatele nebo vybrat správný kurz. Na jednom místě najdete akční nabídky všech známých dodavatelů. Můžete vyzkoušet speciální recepty či míchané nápoje a při následné konzumaci si přečíst některý se zajímavých článků.

 

Naší snahou je na jednom místě publikovat vše co Vám může usnadnit podnikání a jakkoliv Vás zajímat. Budeme rádi pokud díky nám ušetříte trochu z toho mála času a získané informace Vám pomůžou rozvíjet podnikání. Aby byl portál pro všechny opravdovým přínosem, přivítáme Vaše nápady, podněty, tipy či rady. Nebráníme se také užší spolupráci. Chcete se s ostatními podělit o své zkušenosti, nebo máte zajímavou provozovnu o které můžeme napsat článek? Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

 

Věříme, že společnými silami vytvoříme portál sloužící ku prospěchu nás všech.
Přejeme pohodové, ničím nerušené a zajímavé čtení.
Redakce Gatsrotrend.cz

 

O Projektu:

Gastrotrend.cz je odborný internetový portál zaměřený na gastronomii. Bezplatně přináší aktuální informace usnadňující orientaci v oboru, tipy, rady, zajímavosti, recepty a jiné. Portál je určen majitelům, managmentu či personálu gastronomických provozoven a dodavatelům zboží a služeb do gastronomie.

 

Gastrotrend spolupracuje s odborníky v oboru, dodavateli a velkoobchody a také s těmi pro koho je portál určen – majiteli, manažery a personálem gastronomických provozoven.

 

Provozovatelem je společnost LEONN promotion s.r.o.

REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

01.07.2009 - Na vlnách letní gastronomie

Se střídáním ročních období je vhodné obměňovat také skladbu menu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.