GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.03.2024, svátek má Soňa
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY »

Letní limitovaná edice Birellu Polotmavého

 

 

 

birell-polotmavy-lahev-0-3lZnačka nejoblíbenějšího českého nealkoholického piva Birell uvádí na trh letní limitovanou edici Birellu Polotmavého. Vychází tak vstříc především ženám, které preferují tmavší variantu piv a také menší balení. Již nyní si tak mohou v restauracích dopřát Birell Polotmavý v nových třetinkových lahvích, v červnu je pak Polotmavý překvapí v třetinkových plechovkách, jež budou k dostání v obchodních řetězcích.

 


Ačkoli jsme teprve před pár dny oslavili velikonočními svátky a přivítali jaro, již nyní si můžeme vychutnat atmosféru léta. Značka Birell totiž pro své milovníky připravila letní limitovanou edici Polotmavé varianty. S tou se v podobě nových třetinkových lahví mohou její konzumenti od 1. dubna setkat v restauračních zařízeních. Od začátku června se pak v obchodních řetězcích Tesco a Billa za 15,90 korun objeví také Birell Polotmavý v plechovkách o objemu 0,33 l.


„Rozšířením portfolia balení Birellu Polotmavého vycházíme vstříc všem našim zákazníkům, především ženám, které preferují menší velikosti svého oblíbeného nápoje. Díky třetinkovým lahvím a plechovkám se tak budou moci Birellem osvěžit kdykoli během dne, například při obědě, po sportovní aktivitě nebo na piknicích v přírodě," uvedla brand manažerka značky Birell Martina Kuncová.

 

birell-polotmavy-plechovka-0-3-l

Birell si čím dál častěji vychutnávají ženy. Kromě osvěžení, které jim přijde vhod zejména po sportovních aktivitách, ocení také nízký obsah cukru. Právě aktivní ženy si tak nyní mohou svůj oblíbený nápoj dopřát kdykoliv a kdekoliv. „Po sportovní aktivitě je nutné doplnit tělu dostatek tekutin, ale také vitaminy a minerální látky. Z minerálů bych zdůraznil zejména hořčík, který slouží jako prevence proti svalovým křečím. Právě nealkoholické pivo Birell obsahuje jak vitaminy skupiny B a zmíněný hořčík, tak i další zdraví prospěšné látky (např. polyfenoly s antioxidačním účinkem), jež pomáhají tělu při regeneraci," uvedl doc. MUDr. Zdeněk Vilikus z Ústavu tělovýchovného lékařství 1. LF UK a VFN.


Birell patří dlouhodobě k nejprodávanější značce nealkoholických piv u nás. Jeho polotmavá varianta byla veřejnosti představena teprve před několika měsíci, přesto má již dnes širokou základnu svých obdivovatelů, obzvláště žen. Ty preferují tmavší varianty piv před světlými. A díky novým třetinkovým obalům z limitované edice si budou moci polotmavý Birell dopřát kdykoliv a kdekoliv. Birell zaujme nejen lahodnou, lehce hořkou chutí s karamelovými podtóny, ale také svým složením - obsahuje totiž mnohé vitaminy a minerály. Pro aktivní ženy, které tráví volný čas v pohybu, je tak Birell ideálním nápojem pro dlouhodobé osvěžení.


Příjemné polotmavé léto vám přeje Birell!

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

04.05.2011 - 09:31:54

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.