GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY »

Ochutnejte nové varianty skotské whisky Grants

 

 

Ochutnejte nove varianty skotske whisky GrantsNa českém trhu jsou nyní k dostání nové varianty Grants whisky. Jedná se o Grants whisky Ale Cask Finish a Sherry Cask, které dozrávají ve speciálních sudech, ty jim dodávají výjimečnou chuť a vůni. Výchozí whisky s názvem Grants Family Reserve zraje nejméně tři roky v tradičních dubových soudcích. V průběhu zrání se rozvine chuť, vůně, jemnost a barva nápoje. William Grants & Sons je první společností, která zavedla po zrání whisky v tradičních dubových sudech proces dodatečného dozrávání v sudech po sherry a v současné době také po pivním speciálu.

 

Grants Ale Cask Finish výhodně koupit
Novinka Ale Cask Finish dozrává dodatečně 4 měsíce v sudech, ve kterých bylo předtím po 30 dnů uloženo edinburghské pivo. Renomovaný skotský pivovar vyrobil pivo speciálně pro společnost William Grant & Sons. Whisky tak získá jemnou chuť a vůni po vyzrálém ovoci, vanilce a smetanovém créme brulée. Podává se čistá, nebo s kapkou vody, která otevře pravou chuť whisky. V roce 2010 získala Ale Cask Finish zlaté ocenění v mezinárodní soutěži s názvem International Wine and Spirit Competition.


Grants Sherry Cask výhodně koupit
Vyvážený charakter a mimořádně plná chuť této varianty dozrává 4 měsíce v nejlepších sherry sudech po Olorosu (víno vyráběné ze španělských bílých hroznů). Oloroso Sherry dodává Grants whisky bohatou chuť sušeného ovoce, koření a sladkého medu. Nejlépe si ji vychutnáte samotnou nebo na ledu. V roce 2010 získala Grants whisky Sherry Cask zlaté ocenění v mezinárodní soutěži s názvem International Wine and Spirit Competition.

 

Grants whisky Ale Cask Finish výhodně koupit a Sherry Cask výhodně koupit zakoupíte v síti hypermarketů Tesco za doporučenou cenu 399 Kč.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

16.08.2011 - 21:52:16

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.