GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY » KEY RUM CREAM

Rum Dictador Solera Ultra Premium Reserve 20 YO 0,7 l

19.02.2013 - Rum Dictador Solera Ultra Premium Reserve 20 YO 0,7 l

Špičkový kolumbijský rum, nově oceněný Double Gold San Francisko 2012, zrající...

více zde...

 
Hennessy X.O 0,7 l Exclusive collection 2013

19.02.2013 - Hennessy X.O 0,7 l Exclusive collection 2013

Nové vydání sběratelské edice Hennessy X.O. Kupáž 100 eaux-de- vie stáří...

více zde...

 
Nové Martini Prosecco

18.11.2011 - Nové Martini Prosecco

Itálie je domovem uznávaných módních návrhářů, filmařů, luxusních automobilů, nepřeberného množství výtečných pokrmů a drinků. Jednou z těchto ikon je také Martini. Styl, vyvážená chuť a kvalitní suroviny nejsou atributy pouze Martini vermutů, ale také...

více zde...

 
Červený jelen v Evropě

17.10.2011 - Červený jelen v Evropě

Společnost Jim Beam uvedla v září na český a slovenský trh svou novinku Red Stag (Červený jelen). Red Stag se vyrábí ze čtyřletého bourbonu Jim Beam White, jež je obohacen o chuť červených třešní. Mezi klasickými a veřejnosti známými bourbony je právě tato ochucená...

více zde...

 
STARÁ MYSLIVECKÁ PREMIUM

19.11.2009 - STARÁ MYSLIVECKÁ PREMIUM

Na trhu od listopadu 2009 nová STARÁ MYSLIVECKÁ PREMIUM. Prémiový "Myslivec" byl dlouhou dobu vyvíjen za pomoci špičkových odborníků...

více zde...

 
Key Rum Cream

19.09.2008 - Key Rum Cream

Key Rum Cream je jediným smetanovým likérem na trhu, jehož základem je destilát z cukrové třtiny. Tradiční Key Rum, dovážený přímo z karibské oblasti, je doplněn kvalitní holandskou smetanou. Dokonalý chuťový požitek dotváří jemné kávové aroma.

více zde...

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.