GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.09.2017, svátek má Zlata
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

 

 

Barman Milan Cervenka ovladl Bohemia Sekt Cocktail CompetitionPrestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix CBA 2014 Bohemia Sekt Cocktail Competition zná své vítěze. Nejlepším barmanem se stal Milan Červenka z bartender 4 life se svými koktejly Jasmin Tea Fashion a Levander Prohibition.

 

„Bohemia Sekt Cocktail Competition se každoročně koná v rámci konference České barmanské asociace. Jsem rád, že i v letošním roce byli nominováni ti nejlepší barmani a baristé z České republiky. U vítěze Milana Červenky musím ocenit jeho kreativitu při přípravě koktejlu Levander Prohibition, jehož součástí byl i Bohemia Sekt,“ říká k soutěži Martin Fousek, marketingový ředitel společnosti BOHEMIA SEKT, a dodává: „Všichni soutěžící dnes prokázali, že se české barmanské umění drží mezi světovou špičkou, a jsem moc rád, že Bohemia Sekt byl opět jednou z klíčových ingrediencí.“

 

V letošním roce bylo do soutěže nominováno celkem patnáct barmanů a pět baristů. V rámci barmanské disciplíny měli profesionálové za úkol namíchat jeden sparkling koktejl s Bohemia Sektem a jeden libovolný koktejl zcela dle vlastní fantazie. Po náročném dni nakonec Česká barmanská asociace vyhlásila absolutního vítěze mezi barmany, kterým se stal Milan Červenka z bartender 4 life.

 

„Do soutěže jsem byl nominován na poslední chvíli, i proto jsem vítězství nečekal. Jsem rád, že po patnácti letech v oboru sklízím první takto významné ocenění, které mne motivuje k účasti v dalších prestižních soutěžích,“ říká k vítězství Milan Červenka.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

14.04.2014 - 06:40:52

REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

01.07.2009 - Na vlnách letní gastronomie

Se střídáním ročních období je vhodné obměňovat také skladbu menu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.