GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 16.04.2024, svátek má Irena
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

 

 

Barman Milan Cervenka ovladl Bohemia Sekt Cocktail CompetitionPrestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix CBA 2014 Bohemia Sekt Cocktail Competition zná své vítěze. Nejlepším barmanem se stal Milan Červenka z bartender 4 life se svými koktejly Jasmin Tea Fashion a Levander Prohibition.

 

„Bohemia Sekt Cocktail Competition se každoročně koná v rámci konference České barmanské asociace. Jsem rád, že i v letošním roce byli nominováni ti nejlepší barmani a baristé z České republiky. U vítěze Milana Červenky musím ocenit jeho kreativitu při přípravě koktejlu Levander Prohibition, jehož součástí byl i Bohemia Sekt,“ říká k soutěži Martin Fousek, marketingový ředitel společnosti BOHEMIA SEKT, a dodává: „Všichni soutěžící dnes prokázali, že se české barmanské umění drží mezi světovou špičkou, a jsem moc rád, že Bohemia Sekt byl opět jednou z klíčových ingrediencí.“

 

V letošním roce bylo do soutěže nominováno celkem patnáct barmanů a pět baristů. V rámci barmanské disciplíny měli profesionálové za úkol namíchat jeden sparkling koktejl s Bohemia Sektem a jeden libovolný koktejl zcela dle vlastní fantazie. Po náročném dni nakonec Česká barmanská asociace vyhlásila absolutního vítěze mezi barmany, kterým se stal Milan Červenka z bartender 4 life.

 

„Do soutěže jsem byl nominován na poslední chvíli, i proto jsem vítězství nečekal. Jsem rád, že po patnácti letech v oboru sklízím první takto významné ocenění, které mne motivuje k účasti v dalších prestižních soutěžích,“ říká k vítězství Milan Červenka.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

14.04.2014 - 06:40:52

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.