GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 29.03.2024, svátek má Taťána
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Nabídněte hostům neotřelé prémiové značky s jedinečnou podporou prodeje

 

 

Nabidnete hostum neotrele premiove znacky s jedinecnou podporou prodejeNeotřelé, nadstandardně kvalitní produkty a komplexní podpora prodeje pro gastronomická zařízení jsou klíčové hodnoty, kterými disponuje česká obchodní společnost CEMATA CZECH TRADE s.r.o.. Z jejího bohatého portfolia pro vás vybíráme 3 zajímavé produkty, které si za krátkou dobu oblíbilo mnoho našich známých osobností z řad modelek, sportovců, zpěváků... a v desítkách podniků již nekompromisně válcují ohrané stálice nápojových lístků. Každý z těchto produktů by se mohl stát hitem i vašeho podniku.


Mezi námi doporučené produkty jednoznačně řadíme: Crowns premium energy drink, jenž se vyrábí ve dvou modifikacích. S klasickou chutí jako CROWNS ENERGY CLASSIC, ovšem opravdovým trhákem se stal CROWNS ENERGY ELDERBERRY, který se pyšní unikátním složením na čistě přírodní bázi a neopakovatelnou ovocnou chutí bezinky, čímž otevírá úplně nové možnosti konzumace energetických nápojů v moderní gastronomii. Jako první energy drink se skvěle hodí ke všem (nejen) kubánským rumům, takže pokud jste již přepití energy s vodkou, vyzkoušejte nabídnout vašim hostům CROWNS LIBRE (Crowns Elderberry + kubánský rum), úspěch je zaručen.


Tento luxusní energy drink si například oblíbila úspěšná modelka Agáta Hanychová, jež bez něj neudělá ani krok či známý finalista reality show Hotel Paradise Rocky, kteří se mohou objevit i ve vašem podniku v rámci několika zajímavých eventů, které poskytuje společnost CEMATA na klíč v rámci podpory prodeje svých produktů. Součástí těchto akcí jsou veškeré propagační materiály, welcome drinky, autogramiáda, možnost využití limuzíny, hostesing, focení, módní přehlídky a další doprovodné programy, které plní kluby a bary napříč celou naší republikou.

 

Druhým artiklem, který bychom vám rádi představili je vysoce kvalitní ruská prémiová KALASHNIKOV VODKA, které oficiálně propůjčil své jméno uznávaný vynálezce legendárního samopalu generál Kalashnikov. Tato excelentní vodka je vyráběna Glazov Distilery, který patří k nejstarším a zároveň nejmodernějším lihovarům na celém světě. Můžete si být jisti, že všechny použité suroviny jsou jen té nejvyšší kvality a výsledné produkty získaly stovky medailí a mezinárodních uznání. Pro svoji originalitu se stal brand KALASHNIKOV VODKA v roce 2003 a 2004 Značkou roku Ruské federace.


Vybírat můžete ze 3 druhů. KALASHNIKOV VODKA premium***, premium***** a UNIQUE. Všechny jsou destilované přes 6 kolon a filtrované přes břízové uhlí se stříbrnými nitěmi. Tříhvězdičková 3×, pětihvězdičková 5× a UNIQUE dokonce 6×, ta je navíc čištěna i přes sušené mléko. Tento technický postup z ní činí jednu z nejkvalitnějších vodek prodávaných na Evropském trhu. Láhev je zasazena do kovových prvků, které spojují myšlenku vynálezce a konstruktéra Mikhaila Timofejeviče Kalashnikova, který tuto láhev sám navrhl.


Nabidnete hostum neotrele premiove znacky s jedinecnou podporou prodejeI pro tento brand je připraveno několik tématických akcí, kterými můžete pořádně rozhýbat život ve vašem podniku. Z nabídky vybíráme např. celovečerní párty promyšlenou do nejmenších detailů: Kalashnikov Vodka Game party, jež se také neobejde bez účasti a moderace večera celebritou, welcome drinků, krásných hostesek, dárků a zábavných soutěží, které vrcholí až po získání nejvyšší vojenské šarže generála, ke které je nutno se po rusku propít nebo po česku probojovat zručností sobě vlastní.

 


Třetím zajímavým produktem, který nemůžeme opominout, je nejstarší kubánský rum - Caney Ron, který se vyrábí na třtinovém ostrově „svobody," již od roku 1868. Pokud se ptáte, proč tedy není příliš známý, případně proč o něm slyšíte poprvé, odpověď je jednoduchá. Od časů „Revoluce" si ho rodina Castrů střežila jako kubánský klenot jen pro vlastní trh a pár „spřízněných" zemí v Latinské Americe. Tam se prodává lépe než světově známé značky rumů. Ron Caney nabízí sofistikovanější chuť a pravou podstatu a rozmanitost kubánského rumu. Jedná se o pravou chuť Kuby, kterou máte možnost nyní ochutnat i v ČR! Z dostupných druhů můžete volit od jednoletého až po exkluzivní dvanáctiletý, který je určený pro skutečné znalce a milovníky třtinového rumu. Stejně jako u značek Crowns a Kalashnikov vodka můžete podpořit prodeje několika jedinečnými akcemi tentokráte s kubánskou tématikou, které měly velmi positivní ohlasy, i v tak vyhlášeném podniku jakým bezesporu je Cloud 9 sky bar v hotelu Hilton Praha.

 

Ke všem výše zmíněným produktům je v rámci spolupráce poskytována komplexní podpora prodeje od plakátů, stojánků, oblečení a pomůcek pro barmany a servis, přes propagační předměty, dárky, barové gumy, křídové tabule až po výrobu originálních nápojových a koktejlových lístků či smaltovaných cedulí s logem vašeho podniku.

 

Nabidnete hostum neotrele premiove znacky s jedinecnou podporou prodejeV případě zájmu o spolupráci či získání podrobnějších informací o nabízených produktech doporučujeme návštěvu internetových stránek www.cemata.cz.

 

Obchodní zastoupení (dle regionů):
Severní Morava:725 077 717
Střední Morava:725 973 468
Jižní Morava:606 676 248
Praha:737 650 869
Východní Čechy:603 291 664

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

03.10.2012 - 14:35:20

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.