GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.03.2024, svátek má Soňa
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

METAXA 12 VYHRÁLA VOLBU SPOTŘEBITELŮ V ALKOHOLU

 

Metaxa v loňské roce změnila směr komunikace, Spojila se s cestovatelem Mikem Hornem a razí heslo „Nepijte, objevujte“. Pití METAXY 12* není totiž jen o jejím vychutnání. Ten pravý prožitek přichází při zapojení všech smyslů.

 

Spolu s ambasadorem a konceptem komunikace změnila METAXA 12* i obal. Čistý a prostý design nového balení odkazuje na vlastnosti, které z ní vytvořily ikonický nápoj, kterým dnes je. Hrdý bojovník ze Salamíny ve zlaté barvě symbolizuje odvahu a kořeny této značky. Zakladatel, Spyros Metaxa, je pak podepsán na stranách lahve. Elegantní nádoba zapečetěná modrým víkem odkazuje na řeckou modř.

 

Od října 2016, je možné objevovat METAXU 12* na speciální stránce www.dontdrinkexplore.com, která pomocí nejmodernějších technologií propojuje prožitek z objevování METAXY s dobrodružnými výpravami Mikea Horna.

 

„Velmi nás úspěch METAXY 12* těší, především proto, že inovovat produkt s dlouhou historií a příběhem tak, aby jej zákazníci kladně přijmuli, není nic jednoduchého,“ říká brand manažerka Metaxy Lenka Adámková a dodává: „Úspěch nové komunikace i balení vidíme i na prodejích, za rok 2016 se zvedly o 40 %. Česká a Slovenská republika jsou tak pro METAXU 12* největším trhem.“

 

Podkladem pro udělení ocenění se staly výsledky exkluzivního výzkumu, jenž tento rok provedla agentura Nielsen. Dotazování proběhlo na reprezentativním vzorku čtyř tisíc respondentů a cílem bylo zjistit, který z výrobků v každé kategorii by si spotřebitelé zakoupili, pokud by mezi nimi vybírali v obchodě a mohli si odnést pouze jeden z nich.

 

Metaxa 12* tak po dobu jednoho roku může užívat logo Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2017, a to jak na obalech, tak v marketingových kampaních.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.07.2017 - 06:59:15

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.