GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Nový Staropramen cool cidermixNový Staropramen mixuje chutě piva, jablek a cideru

 

 

Staropramen stočil svou druhou letošní novinku z kategorie stále oblíbenějších beermixů. Po nové příchuti Cool Hořký Pomeranč, kterou uvedl na trh v březnu, nyní přichází s Cool Cidermixem, který v portfoliu doplní další příchutě Cool Lemon a Cool Grep. Staropramen Cool Cidermix dle pivovaru představuje svěží pivní mix s příjemnou jablečnou vůní a vyváženou chutí piva, cideru a jablečné šťávy.

 

Nová příchuť sází na rostoucí oblibu ciderů, které vznikají kvašením čerstvé jablečné šťávy. Přináší tak další variantu pro spotřebitele, kteří hledají osvěžení v kombinaci piva se zajímavou chutí ovoce. Velký úspěch nové příchuti při ochutnávkách naznačuje, že by se chuť šťavnatých jablek mohla stát chutí letošního léta.

 

„Chuť ciderů je v Česku stále populárnější. Zkusili jsme ji tedy spojit s chutí našeho piva a výsledek nás mile překvapil. Cool Cidermix je velmi osvěžující, lehce pitelný nápoj nejen pro letní měsíce. Podle výsledků našich chuťových testů se spotřebiteli dokonce tato příchuť vyvolala o 40 %  vyšší zájem než bylo běžné  u našich předchozích příchutí beermixů,“ říká k novému členu portfolia řady Staropramen Cool Zdeněk Lux, vrchní sládek pivovaru Staropramen a dodává „připravovali jsme ho celkem pět měsíců a jsme tak nyní zvědavi, jak uspějeme. Jak zachutná našim příznivcům i třeba těm, co beermixy zatím nepijí pravidelně.“

 

A právě rozšíření skupiny spotřebitelů bylo, vedle rozšíření nabídky chutí stávajícím fanouškům řady Staropramen Cool, hlavním motorem uvedení aktuální novinky na trh. „Trh beermixů jsme v Česku před dvěmi lety otevřeli, jsme jeho lídrem a tuto svou pozici bychom do budoucna rádi udrželi a rozvíjeli. Nejlepší způsob vidíme v udávání trendů a hledání doposud neznámých chutí i zcela nových druhů nápojů. Cool Cidermix, čili první smíchání piva a cideru, je příkladem tohoto našeho přístupu,“ doplňuje důvody uvedení novinky Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

 

Jeho uvedení na trh bude podpořeno aktivitami na samostatném Staropramen Cool facebookovém profilu a webu. Podpoří ho také televizní kampaň a kampaň na venkovních nosičích, internetu, ochutnávky, instore podpora a řada letních aktivit.

 

Televizní spot k reklamní kampani na Staropramen Cool připravila agentura Young&Rubicam ve spolupráci s režisérem Karlem Janákem. Točilo se v produkci Val Produkcia (Chorvatsko). Média naplánovala agentura Universal McCann. Hlavním hrdinou spotu je již potřetí herec Jiří Maryško a s ním letos eskymácké tanečnice, tanečníci i DJ. 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

22.04.2013 - 22:55:30

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.