GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

Recyklované ubrousky do zásobníků Tork Xpressnap Natural – šetrné k přírodě i rozpočtu

 

 

Recyklovane ubrousky do zasobniku Tok Xpressnap Natural - setrne k prirode i rozpoctuPřírodní ubrousky Natural do zásobníků Xpressnap jsou ze 100% recyklovaných papírových vláken a při jejich výrobě nebyla použita žádná bělidla či přídavná barviva. Samotné zásobníky Xpressnap jsou také ekologické – jsou koncipovány tak, aby bylo možno vyjmout jen jeden ubrousek v daný čas. Každý zákazník tak použije jen tolik ubrousků, kolik skutečně potřebuje. Díky tomu se snižuje spotřeba ubrousků nejméně o 25 % v porovnání s tradičními ubrousky do zásobníku a zároveň se zlepšuje hygiena a komfort pro uživatele.


Designové možnosti

 

Ubrousky jsou k dispozici ve třech variantách: bez potisku, s předtištěným eko-symbolem nebo vlastním reklamním vzkazem, logem či heslem (možnost až tříbarevného potisku). Ubrousky jsou velmi efektivním reklamním nosičem - 75 % uživatelů si povšimne jejich potisku a 70 % z nich si zapamatuje obsah reklamního sdělení*.


Ekologie je stále důležitější

 

„Značka Tork nabízí svým zákazníkům řešení, která jsou výhodná z hlediska hygieny, komfortu užívání i nákladů. Kombinace ekologických ubrousků a úsporných zásobníků Xpressnap je šetrná k přírodě i vašim rozpočtům,“ shrnul Václav Votruba, marketingový manažer značky Tork společnosti SCA Hygiene Products.

 

 

Ubrousky mají certifikát Ecolabel a jsou certifikovány pro styk s potravinami. Jsou biologicky rozložitelné a kompostovatelné - dle normy EN 13432.

 

Další informace najdete na www.tork.cz

*Průzkum trhu provedený spol. Intermetra Business & Market research Group (2012)

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

06.09.2014 - 13:04:56

TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.