GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.09.2017, svátek má Zlata
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

Tým Plzeňského Prazdroje má nového generálního ředitele Paola Lanzarottiho

 

 

 

 

Tym Plzenskeho Prazdroje ma noveho generalnihorředitele Paola LanzarottihoNa pozici generálního ředitele Plzeňského Prazdroje nastoupil s platností od 1. srpna 2013 Paolo Lanzarotti. Do své nové funkce si přináší bohaté zkušenosti z vysokého managementu, strategického plánování a komerční oblasti. Před nástupem do SABMiller v roce 2005 strávil 18 let na vedoucích pozicích v ropném a plynárenském průmyslu. Během své dosavadní kariéry u SABMiller vedl Paolo Lanzarotti podniky na několika pivních trzích v různých zemích, včetně Itálie, Slovenska a v nedávné době Indie.

 


Paolu Lanzarottimu je 47 let a pochází z Velké Británie. Je britské a italské národnosti. Vystudoval na Kings College při Londýnské univerzitě. Je rovněž držitelem titulu MBA z Open University v Anglii.


V pivovarnictví působí již devátým rokem. Do SABMiller nastoupil v roce 2005 a postupně prošel řadou komerčních pozic v Itálii. Poté se ujal role generálního ředitele na Slovensku a následně v Indii. Na Slovensku vedl 1,5 roku Pivovary Topvar, odtud se přesunul do Indie, kde řídil oživení indického podniku SABMiller, zahrnujícího 14 výrobních závodů.


„Myslím si, že pivo je fantastický produkt, a jsem velmi hrdý na to, že mohu vést společnost, která je lídrem pivního trhu v zemi, kde je pivo součástí národního dědictví a jejíž obyvatelé jsou na tento český národní symbol pyšní. Lidé tady pivu a jeho kvalitě rozumí, stejně jako technologii s ním spojené, zajímají se o pivní značky mnohem víc než lidé ostatních kultur jinde na světě," uvádí Paolo Lanzarotti.


Ve své předešlé obchodní kariéře působil Paolo Lanzarotti 18 let v ropném a plynárenském průmyslu u společnosti ExxonMobil ve Velké Británii, Itálii, Indii a Francii.


Paolo Lanzarotti je ženatý a má dvě dcery. Hovoří anglicky, italsky a francouzsky.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

13.09.2013 - 09:14:47

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

01.07.2009 - Na vlnách letní gastronomie

Se střídáním ročních období je vhodné obměňovat také skladbu menu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.