GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 05.06.2023, svátek má Dobroslav
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

Dorado

 

DoradoIngredience:

 

4 cl El Jimador Reposado výhodně koupit

1 limeta

½ pomeranče

1 lžíce medu

1 lžíce třtinového cukru

6 kostek ledu

plátek pomeranče

 

 


Postup:


1. Nejprve si připravte sklenici. Okraj nízké sklenice tiskovky potřete limetou a ponořte do třtinového cukru.

2. Do shakeru nasypte led, vymačkejte šťávu z limety a pomeranče, přidejte El Jimador, med a důkladně „prošejkrujte".

3. Obsah shakeru přelijte do sklenice a před podáváním dozdobte plátkem pomeranče.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

23.07.2010 - 10:35:12



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 9 je
 

dvorakova.misa@volny.cz 25.05.2011 13:15:38
Ingredience: 4 cl El Jimador Reposado (mexická tequila) 1 limeta ½ pomeranče 1 lžíce medu 1 lžíce třtinového cukru 6 kostek ledu plátek pomeranče Postup: 1. Nejprve si připravte sklenici. Okraj nízké sklenice tiskovky potřete limetou a ponořte do třtinového cukru. 2. Do shakeru nasypte led, vymačkejte šťávu z limety a pomeranče, přidejte El Jimador, med a důkladně „prošejkrujte". 3. Obsah shakeru přelijte do sklenice a před podáváním dozdobte plátkem pomeranče.
 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.01.2010 - Gurmáni se mají nač těšit. V pražském Karlíně vyroste centrum potravin

Prodejní plocha centra Gourmet Europe, které vznikne v prostoru ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

17.07.2009 - Opavia-LU loni vzrostl zisk o více než čtvrtinu na 538 mil.Kč

Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...

23.10.2008 - Houby pro bohy

Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.