GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Potřebujeme:

400 g uzené křížové kosti

300 g kysaného zelí

250 ml smetany

50 g hladké mouky

1 cibule

česnek (podle chuti)

olej nebo sádlo

celé koření: pepř, nové koření, 1 bobkový list, majoránka

sůl

 

Postup:

1. Uzenou kost zalijeme studenou vodou, přidáme koření a povaříme tak dlouho, dokud nebude maso odpadat od kosti.

2. Vycedíme kost a koření, přidáme překrojené a dle kyselosti přepláchnuté zelí.

3. Smetanu rozmixujeme s hladkou moukou a 10 minut povaříme.

4. Mezitím obereme maso od kosti a nakrájíme jej nadrobno. Opečeme nakrájenou cibuli a maso, přidáme do kyselice a 10 minut povaříme.

 

5. Nakonec dochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Hotel Lanterna - Pavel Václavík
20.10.2017 - 09:00:41



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 1 plus 2 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.