GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.05.2022, svátek má Ivo
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY » NOVÝ BOHEMIA SEKT PRESTIGE 36: SKUTEČNÝ KLENOT MEZI SEKTY

Nový Bohemia Sekt Prestige 36: Skutečný klenot mezi sekty

 

Bohemia Sekt představuje nový ušlechtilý sekt, vyrobený metodou Champagne. şişli escort Svou výjimečnou chuť získal díky 36 měsícům ležení na kvasinkách a vysoce kvalitnímu cuvée z vybraných odrůd hroznů.

 

 

 

 

 

Vinaři ze Starého Plzence vytvořili v našich zeměpisných šířkách unikátní Bohemia Sekt Prestige 36, určený milovníkům kvalitního šumivého vína. „Nový sekt, vyrobený tradiční metodou ležení na kvasinkách, zrál ve sklepích minimálně 36 měsíců. Díky tomu vzniklo  jedinečné šumivé víno, které ocení i opravdoví znalci,“ říká sklepmistr značky Bohemia Sekt Josef Švéda.

Cuvée nového sektu je inspirováno tradičními odrůdami, typickými pro Champagne, avšak pěstovanými na Moravě: Chardonnay a Rulanské modré. Díky své vyváženosti a dlouhé době zrání získává tento sekt kategorie brut vlastnosti, které mu již přinesly stříbrnou medaili na Národní soutěži vín Velkopavlovické podoblasti.

Ročníkový Bohemia Sekt Prestige 36 má jiskrně citronovou až světle zlatavou barvu a jemné bohaté perlení. „Svou jemně ovocnou vůní evokuje zralé jablko a v závěru pak mineralitu a pečený toust. Chuť sektu je šťavnatá, se svěží pikantní kyselinkou, čistá a příjemně vyvážená,“ popisuje sommelier David Král. Tříleté ležení na kvasinkách dodává sex shop sektu nevšední terciální tóny, které harmonicky doplňují celkový charakter tohoto výjimečného šumivého vína. Má také intenzivní, svěží a příjemně strukturovanou perzistenci.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

13.09.2017 - 07:59:18

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

11.05.2018 - Naši vinaři přivážejí 57 medailí z New Yorku

Moravští a čeští vinaři uspěli na mezinárodní soutěži Great American ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2022 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.