GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 290]

 1 / 29 

 

Reklama:
Monin

 
MOLOTOV ICE TEA Milana Zaleše

MOLOTOV ICE TEA Milana Zaleše

Milan Zaleš se stal se svým Molotov Ice Tea koktejlem absolutním vítězem národního kola soutěže, a získal tak možnost účastnit se globálního finále soutěže Elit art of Martini na Ibize, které se letos konalo poprvé a kde mohl poměřit své síly se světovou barmanskou špičkou. 

více zde...

 
Havana Caliente

Havana Caliente

Podmanivá chuť rumu Havana Club Añejo 7 Años doplněná Colou a kapkou svěží limety flirtující s ostrostí chilli papričky. To je HAVANA CALIENTE, žhavá jako...

více zde...

 
Mango Chile

Mango Chile

Nejprve si ozdobíme sklo - okraj sklenice typu Margarita potřeme limetou a obalíme v koření Fajin. Do mixéru vložíme led, přidáme čerstvé mango, pyré Monin, salsu...

více zde...

 
Viollet Smoke

Viollet Smoke

Suroviny promícháme v šejkru, nalijeme do Fancy skla na led a dolijeme sektem Chateau Radyně extra brut. Zdobíme...

více zde...

 
Party King

Party King

Suroviny promícháme v šejkru, nalijeme do Fancy skla na led, dolijeme Chateau Radyně extra brut. Zdobíme...

více zde...

 
Green pool

Green pool

Do koktejlové sklenky dáme zmrzlinu, rovnoměrně pokapeme Créme de Menthe a přelijeme sektem. Dozdobíme...

více zde...

 
Bohemka

Bohemka

Dolití sektem Bohemia Sekt brut (alternativy z produkce Bohemia Sektu jsou možné). Do flétny (vysoké sklenice na sekt) nalijeme...

více zde...

 
Bellini

Bellini

V elektrickém nožovém mixéru rozmixujte broskev na hladkou kaši, nalijte do sektové sklenky a dolijte až po...

více zde...

 
Mela Rosa

Mela Rosa

Vysokou sklenici naplníme ledem, přidáme Martini Rosato, šťávu z granátového jablka se zrníčky. Vše důkladně promícháme a podáváme. Na ozdobu můžeme použít pár zrníček...

více zde...

 
[Celkem receptů: 290]

 1 / 29 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.