1 / 14
03.10.2014 - Sedm největších hygienických prohřešků českých restaurací
Šéfkuchař Jaroslav Zahálka, ambasador značky Tork pro lepší hygienu v restauračních provozech, shrnuje, jaké jsou hlavní nešvary restaurací, když jde o hygienu. V jakých oblastech se mohou restaurace...
více zde...
18.06.2014 - Jak budou vypadat toalety budoucnosti?
SCA se svou globální značkou Tork posiluje své postavení v oboru hygieny a úklidu. Ve Švédsku a Německu testuje dvě služby pro čistější toalety využívající informační technologie: Bloe® a Tork EasyCubeTM. Tyto služby poskytují data z toalet v reálném čase, jako je například...
18.06.2014 - Mix n Match – Odstíny elegance
Jaro je tu a probouzející se příroda přinesla jasné a živé barvy i na stoly v restauracích – díky nové produktové řadě značky Tork. Sada ubrousků a prostírání Mix n Match se inspi-rovala nejžhavějšími designovými trendy a vytvořila oslnivou dekoraci stolu, která vytváří jedinečnou...
31.05.2013 - Akce Great Dinners spojila svět koňaků Martell s vynikající českou gastronomií
Ve čtvrtek 2. května (2013) proběhla slavnostní večeře Great Dinner with Martell pořádaná společností Jan Becher - Pernod Ricard. Hosté mohli ochutnat sedmichodové menu připravené třemi šéfkuchaři - Janem Punčochářem (Le Terroir), Petrem Hajným (Chagalls Club Restaurant) a Ladislavem...
21.02.2013 - AHR ČR vyjádřila nesouhlas se zákonem
AHR ČR vyjádřila nesouhlas s návrhem zákona o ochraně před škodami způsobenými návykovými látkami, který zveřejnilo Ministerstvo zdravotnictví ČR. Návrh zákona poškozuje svobodné podnikání a povede k dalšímu úbytku pracovních míst a poklesu tržeb v pohostinství. Stát tímto...
11.02.2013 - Velmi rozvážný Dodlan
K Dodlanovi mě poslal Tomáš Sedláček, o kterém vím, že je stran jídla docela vybíravý. Ekonomická hvězda s ryšavou kšticí jezdí do Bedřichova s rodinou a v téhle hospodě se prý vždycky stavují. A nejsou zjevně sami. Vybojovat o víkendovém obědě v tomto jizerském...
28.01.2013 - Strhující Kalina
Vždycky jsem vtipkovala, že pět hvězdiček si schovávám na dobu, až v Praze restauraci otevře Joël Robuchon. Chtěla jsem tím říct, že dávat nejvyšší možné hodnocení místu, které není úplně perfektní, nemá rozum. Proto tyhle stránky na první pětihvězdičku čekaly...
08.06.2012 - 25 nejlepších restaurací
Nejlepší restaurací Česka je neformální fusion podnik Sansho. Rozhodlo tak šestnáct českých labužníků, šéfkuchařů a˙gastronomických profesionálů. Hospodářské noviny oslovily foodbloggera Martina Kuciela alias Cuketku, autorku kuchařek Hanu Michopulu nebo Pavla Maurera, vydavatele...
22.05.2012 - Využijte potenciál slevových portálů
Provozovatelé hotelů, restaurací a lázeňských provozů se dělí na dva tábory. Jedni jsou se slevovými portály spokojeni, druzí o nich nechtějí ani slyšet. V názorech chybí tzv. zlatá střední cesta, na kterou se vás pokusíme...
16.05.2012 - Konkurence musí pokulhávat
Šéfkuchař restaurace U koně Jaroslav Sapík je mezi českými kuchaři legendou. Vařil na Hradě pro Václava Havla i pro papeže Jana Pavla II. Restaurace U koně v obci Klokočná letos oslaví dvacet let od svého otevření a Sapík ho chce oslavit, jak jinak, dobrým...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...
Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...
Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...
Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.
(zasílání lze kdykoliv odhlásit)