GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.03.2024, svátek má Josef
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » INSPIRACE/RESTAURACE

[Celkem článků: 134]

 1 / 14 

 
Sedm největších hygienických prohřešků českých restaurací

03.10.2014 - Sedm největších hygienických prohřešků českých restaurací

Šéfkuchař Jaroslav Zahálka, ambasador značky Tork pro lepší hygienu v restauračních provozech, shrnuje, jaké jsou hlavní nešvary restaurací, když jde o hygienu. V jakých oblastech se mohou restaurace...

více zde...

 
Jak budou vypadat toalety budoucnosti?

18.06.2014 - Jak budou vypadat toalety budoucnosti?

SCA se svou globální značkou Tork posiluje své postavení v oboru hygieny a úklidu. Ve Švédsku a Německu testuje dvě služby pro čistější toalety využívající informační technologie: Bloe® a Tork EasyCubeTM. Tyto služby poskytují data z toalet v reálném čase, jako je například...

více zde...

 
Mix n Match – Odstíny elegance

18.06.2014 - Mix n Match – Odstíny elegance

Jaro je tu a probouzející se příroda přinesla jasné a živé barvy i na stoly v restauracích – díky nové produktové řadě značky Tork. Sada ubrousků a prostírání Mix n Match se inspi-rovala nejžhavějšími designovými trendy a vytvořila oslnivou dekoraci stolu, která vytváří jedinečnou...

více zde...

 
Akce Great Dinners spojila svět koňaků Martell s vynikající českou gastronomií

31.05.2013 - Akce Great Dinners spojila svět koňaků Martell s vynikající českou gastronomií

Ve čtvrtek 2. května (2013) proběhla slavnostní večeře Great Dinner with Martell pořádaná společností Jan Becher - Pernod Ricard. Hosté mohli ochutnat sedmichodové menu připravené třemi šéfkuchaři - Janem Punčochářem (Le Terroir), Petrem Hajným (Chagalls Club Restaurant) a Ladislavem...

více zde...

 
AHR ČR vyjádřila nesouhlas se zákonem

21.02.2013 - AHR ČR vyjádřila nesouhlas se zákonem

AHR ČR vyjádřila nesouhlas s návrhem zákona o ochraně před škodami způsobenými návykovými látkami, který zveřejnilo Ministerstvo zdravotnictví ČR. Návrh zákona poškozuje svobodné podnikání a povede k dalšímu úbytku pracovních míst a poklesu tržeb v pohostinství. Stát tímto...

více zde...

 
Velmi rozvážný Dodlan

11.02.2013 - Velmi rozvážný Dodlan

K Dodlanovi mě poslal Tomáš Sedláček, o kterém vím, že je stran jídla docela vybíravý. Ekonomická hvězda s ryšavou kšticí jezdí do Bedřichova s rodinou a v téhle hospodě se prý vždycky stavují. A nejsou zjevně sami. Vybojovat o víkendovém obědě v tomto jizerském...

více zde...

 
Strhující Kalina

28.01.2013 - Strhující Kalina

Vždycky jsem vtipkovala, že pět hvězdiček si schovávám na dobu, až v Praze restauraci otevře Joël Robuchon. Chtěla jsem tím říct, že dávat nejvyšší možné hodnocení místu, které není úplně perfektní, nemá rozum. Proto tyhle stránky na první pětihvězdičku čekaly...

více zde...

 
25 nejlepších restaurací

08.06.2012 - 25 nejlepších restaurací

Nejlepší restaurací Česka je neformální fusion podnik Sansho. Rozhodlo tak šestnáct českých labužníků, šéfkuchařů a˙gastronomických profesionálů. Hospodářské noviny oslovily foodbloggera Martina Kuciela alias Cuketku, autorku kuchařek Hanu Michopulu nebo Pavla Maurera, vydavatele...

více zde...

 
Využijte potenciál slevových portálů

22.05.2012 - Využijte potenciál slevových portálů

Provozovatelé hotelů, restaurací a lázeňských provozů se dělí na dva tábory. Jedni jsou se slevovými portály spokojeni, druzí o nich nechtějí ani slyšet. V názorech chybí tzv. zlatá střední cesta, na kterou se vás pokusíme...

více zde...

 
Konkurence musí pokulhávat

16.05.2012 - Konkurence musí pokulhávat

Šéfkuchař restaurace U koně Jaroslav Sapík je mezi českými kuchaři legendou. Vařil na Hradě pro Václava Havla i pro papeže Jana Pavla II. Restaurace U koně v obci Klokočná letos oslaví dvacet let od svého otevření a Sapík ho chce oslavit, jak jinak, dobrým...

více zde...

 
[Celkem článků: 134]

 1 / 14 

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.