GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

[Celkem článků: 81]

 1 / 9 

 
Elegantní zásobníky na ubrousky  oceněné red dot design award 2014 Tork Xpressnap Image line

03.10.2014 - Elegantní zásobníky na ubrousky oceněné red dot design award 2014 Tork Xpressnap Image line

Značka Tork, světový lídr na trhu s hygienickými řešeními mimo domov, představila systém zásobníků na ubrousky Xpressnap® Image line, oceněný letošní prestižní designovou cenou red dot. Systém doplňují elegantní ubrousky s šesti...

více zde...

 
Tork získal ocenění Czech Business Superbrands 2014

03.10.2014 - Tork získal ocenění Czech Business Superbrands 2014

Značka Tork společnosti SCA je českou superznačkou – podle odborné poroty, která každý rok vyhlašuje nejlepší značky České republiky. Vzhledem ke svému strategickému zaměření na distribuční síť obchodních partnerů získal Tork toto prestižní ocenění v kategorii Business. Na slavnostním...

více zde...

 
Trend otevřené kuchyně – úklid pod drobnohledem zákazníků

06.09.2014 - Trend otevřené kuchyně – úklid pod drobnohledem zákazníků

Otevřené kuchyně jsou se v posledních letech stále populárnější. Hosté pozorně sledují kuchaře ve své oblíbené restauraci. Kromě vaření si ale samozřejmě všímají i toho, jaký je v kuchyni pořá-dek. Úklid a hygiena jsou tedy stále důležitější. I úklidové pomůcky mohou být...

více zde...

 
Ekologické ubrousky Tork Xpressnap Natural šetří přírodu i rozpočet

06.09.2014 - Ekologické ubrousky Tork Xpressnap Natural šetří přírodu i rozpočet

Ekologie je stále důležitější i v oblasti gastronomie. Dobrou zprávou je, že ekologie může být zároveň i levnější alternativou. Příkladem takové dvojité eko-úspory může být zásobník, který snižuje potřebu ubrousků nejméně o čtvrtinu, a recyklované...

více zde...

 
Recyklované ubrousky do zásobníků Tork Xpressnap Natural – šetrné k přírodě i rozpočtu

06.09.2014 - Recyklované ubrousky do zásobníků Tork Xpressnap Natural – šetrné k přírodě i rozpočtu

Přírodní ubrousky Natural do zásobníků Xpressnap jsou ze 100% recyklovaných papírových vláken a při jejich výrobě nebyla použita žádná bělidla či přídavná barviva. Samotné zásobníky Xpressnap jsou také ekologické – jsou koncipovány tak, aby bylo možno vyjmout jen...

více zde...

 
2014 bude rok ekologie, úspornosti a zdraví

10.05.2014 - 2014 bude rok ekologie, úspornosti a zdraví

Ekologie a odpovědná spotřeba se promítají do všech oblastí restauračního byznysu. Stále více zákazníků se ptá také na zdravotní nezávadnost. Dalším důležitým trendem je vytváření dlouhodobého vztahu se zákazníky a využití netradičních reklamních nosičů. O trendech v HoReCa jsme mluvili s Václavem...

více zde...

 
Efektivní reklamní nosič pro rychlá občerstvení a restaurace? Zásobníky na ubrousky

07.05.2014 - Efektivní reklamní nosič pro rychlá občerstvení a restaurace? Zásobníky na ubrousky

SCA, vedoucí globální společnost působící v oblasti hygieny a dřevozpracujícího průmyslu, a americká Ná-rodní asociace pro restaurace provedly výzkum reklamy v restauracích. V něm zkoumaly jednotlivé re-klamní nosiče v restauracích, jejich účinnost a míru zapamatování. Téměř tři...

více zde...

 
Minibary - zdroje výdělku

25.05.2012 - Minibary - zdroje výdělku

Už uplynul celý rok od doby, kdy jste si naposledy mohli na tomto místě přečíst článek o minibarech. Trh se ale vyvíjí, možná přichází doba pro novou investici.  technického hlediska se příliš moc nezměnilo a pořád se drží na špičce prodejnosti absorpční minibary. Výrobci se snaží snižovat...

více zde...

 
Zásobníky ukrývají hygienu

15.05.2012 - Zásobníky ukrývají hygienu

Papírové ručníky jsou osvědčeným vybavením každé veřejné toalety a provozů se zvýšenými nároky na hygienu. K nim patří mýdlo nebo pěna. Nezbytné zásobníky jsou nejen hygienickým, ale též funkčním a estetickým prvkem.

více zde...

 
Silný hráč v gastronomii

27.12.2011 - Silný hráč v gastronomii

Už jenom téma "úspory" by v souvislosti s konvektomaty vydalo na seriál. Tato chytrá multifunkční zařízení totiž šetří vodu, prostor, tuky, suroviny, čas. Je tedy víc než jisté, že bez takového pomocníka se profesionální kuchyně v budoucnu jednoduše...

více zde...

 
[Celkem článků: 81]

 1 / 9 

 
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.