1 / 9
21.03.2018 - Závod v Rozdrojovicích se přeorientoval na minipivovary
Ze závodu vyrábějícího technologie pro zpracovatele masa se za poslední dva roky přeorientovala společnost Mechanizace zpracování masa z Rozdrojovic na Brněnsku hlavně na výrobce minipivovarů. Podle jednatele firmy Vratislava Černého je za tím boom v oboru minipivovarů.
více zde...
03.10.2014 - Elegantní zásobníky na ubrousky oceněné red dot design award 2014 Tork Xpressnap Image line
Značka Tork, světový lídr na trhu s hygienickými řešeními mimo domov, představila systém zásobníků na ubrousky Xpressnap® Image line, oceněný letošní prestižní designovou cenou red dot. Systém doplňují elegantní ubrousky s šesti...
03.10.2014 - Tork získal ocenění Czech Business Superbrands 2014
Značka Tork společnosti SCA je českou superznačkou – podle odborné poroty, která každý rok vyhlašuje nejlepší značky České republiky. Vzhledem ke svému strategickému zaměření na distribuční síť obchodních partnerů získal Tork toto prestižní ocenění v kategorii Business. Na slavnostním...
06.09.2014 - Trend otevřené kuchyně – úklid pod drobnohledem zákazníků
Otevřené kuchyně jsou se v posledních letech stále populárnější. Hosté pozorně sledují kuchaře ve své oblíbené restauraci. Kromě vaření si ale samozřejmě všímají i toho, jaký je v kuchyni pořá-dek. Úklid a hygiena jsou tedy stále důležitější. I úklidové pomůcky mohou být...
06.09.2014 - Ekologické ubrousky Tork Xpressnap Natural šetří přírodu i rozpočet
Ekologie je stále důležitější i v oblasti gastronomie. Dobrou zprávou je, že ekologie může být zároveň i levnější alternativou. Příkladem takové dvojité eko-úspory může být zásobník, který snižuje potřebu ubrousků nejméně o čtvrtinu, a recyklované...
06.09.2014 - Recyklované ubrousky do zásobníků Tork Xpressnap Natural – šetrné k přírodě i rozpočtu
Přírodní ubrousky Natural do zásobníků Xpressnap jsou ze 100% recyklovaných papírových vláken a při jejich výrobě nebyla použita žádná bělidla či přídavná barviva. Samotné zásobníky Xpressnap jsou také ekologické – jsou koncipovány tak, aby bylo možno vyjmout jen...
10.05.2014 - 2014 bude rok ekologie, úspornosti a zdraví
Ekologie a odpovědná spotřeba se promítají do všech oblastí restauračního byznysu. Stále více zákazníků se ptá také na zdravotní nezávadnost. Dalším důležitým trendem je vytváření dlouhodobého vztahu se zákazníky a využití netradičních reklamních nosičů. O trendech v HoReCa jsme mluvili s Václavem...
07.05.2014 - Efektivní reklamní nosič pro rychlá občerstvení a restaurace? Zásobníky na ubrousky
SCA, vedoucí globální společnost působící v oblasti hygieny a dřevozpracujícího průmyslu, a americká Ná-rodní asociace pro restaurace provedly výzkum reklamy v restauracích. V něm zkoumaly jednotlivé re-klamní nosiče v restauracích, jejich účinnost a míru zapamatování. Téměř tři...
25.05.2012 - Minibary - zdroje výdělku
Už uplynul celý rok od doby, kdy jste si naposledy mohli na tomto místě přečíst článek o minibarech. Trh se ale vyvíjí, možná přichází doba pro novou investici. technického hlediska se příliš moc nezměnilo a pořád se drží na špičce prodejnosti absorpční minibary. Výrobci se snaží snižovat...
15.05.2012 - Zásobníky ukrývají hygienu
Papírové ručníky jsou osvědčeným vybavením každé veřejné toalety a provozů se zvýšenými nároky na hygienu. K nim patří mýdlo nebo pěna. Nezbytné zásobníky jsou nejen hygienickým, ale též funkčním a estetickým prvkem.
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...
Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...
Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...
Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.
(zasílání lze kdykoliv odhlásit)