GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 23.05.2017, svátek má Vladimír
GastroTrend

 

RECEPTY

[Celkem receptů: 749]

 1 / 75 

 

Reklama:
Monin

 
Lahodné kuře po francouzsku

Lahodné kuře po francouzsku

„Základem tohoto jednoduchého, ale velmi dobrého, lehkého a přitom efektního jídlajsou brambory a kuřecí prsa. Suroviny zcela běžné v každé kuchyni, ale v tomto receptu připravené s francouzským šmrncem. Existují různé varianty, my jsme si oblíbili tu s hrubozrnnou hořčicí,“ říká Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.

více zde...

 
Hachis parmentier (Starofrancouzské zapečené brambory s hovězím)

Hachis parmentier (Starofrancouzské zapečené brambory s hovězím)

Kaši rozmíchejte ve vodě o teplotě 85 °C. Zeleninu nakrájejte na kostičky, orestujte na oleji, přidejte maso, podlijte vínem a duste do měkka. Omáčku Demi Glace rozřeďte vodou, přidejte k dušené...

více zde...

 
Zapékané plněné palačinky s bramborovou kaší a houbami

Zapékané plněné palačinky s bramborovou kaší a houbami

Všechny suroviny na palačinky rozmixujeme ponorným mixérem ve vysoké nádobě na hladké těsto, které přecedíme přes jemné síto a necháme 30 minut odpočinout. Z hladkého těsta upečeme po obou...

více zde...

 
Slezské bramborové noky

Slezské bramborové noky

Kaši rozmíchejte ve vodě o teplotě 85 °C a poté ochlaďte. Těsto rozdělte na čtyři části. Jednu část nahraďte bramborovou moučkou, přidejte...

více zde...

 
Bramborové noky

Bramborové noky

Bramborovou kaši vsypte do vody o teplotě 85 °C, takto připravenou kaši ochlaďte a poté přidejte vejce a mouku. Směs zpracujte na jednolitou hmotu, utvořte...

více zde...

 
Pirohy s tvarohem

Pirohy s tvarohem

Mouku je třeba zpracovat s horkou vodou, mlékem a ostatními složkami, odstavit na 30 minut. Kaši rozmíchejte ve 230 ml vody o teplotě 85 °C. Měkký tvaroh, studenou bramborovou kaši, osmaženou a ochlazenou...

více zde...

 
Havana Caliente

Havana Caliente

Podmanivá chuť rumu Havana Club Añejo 7 Años doplněná Colou a kapkou svěží limety flirtující s ostrostí chilli papričky. To je HAVANA CALIENTE, žhavá jako...

více zde...

 
Hlucké vdolečky

Hlucké vdolečky

Do vlažného mléka nadrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. Zatím utřeme 4 žloutky s 20 dkg másla, pak vmícháme 15 dkg cukru moučky. Přidáme směs do kvásku a postupně přimícháme sůl, mléko, nastrouhanou citronovou kúru a 1 celé vejce. Potom začneme...

více zde...

 
Čokoládový mousse s malinami

Čokoládový mousse s malinami

Nejdříve si připravíme veškeré výše zmíněné suroviny, které budeme v průběhu přípravy dezertu potřebovat. Temperace čokolády se provádí, aby byla lesklá a křupavá. Hořká, 70% čokoláda se zahřeje na 50-55 °C a rychlým šokem se zchlazuje na...

více zde...

 
[Celkem receptů: 749]

 1 / 75 

 
REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

22.09.2016 - Bar Academy zažila Reunion

Bar Academy za 10 let prošly stovky barmanů a barmanek. ...

22.09.2016 - TŘI ČESKÉ SEKTY MAJÍ ZLATO Z MAĎARSKÉ SOUTĚŽE VINAGORA

Mezinárodní soutěž vín VINAGORA byla letos pro BOHEMIA SEKT více ...

21.09.2016 - Tomáš Melzer vyhrál v soutěži týmů Chivas Master 2016

V červenci proběhla největší barmanská událost na světě – Tales ...

22.09.2016 - JÄGERMEISTER V NOVÉM DESIGNU

Jägermeister, nejprodávanější bylinný likér na světě, prošel vizuální generálkou. Nový ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.