GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 17.04.2021, svátek má Rudolf
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Hachis parmentier (Starofrancouzské zapečené brambory s hovězím)

 

 

GHachis parmentier N ½ - 8 porcí

 

Suroviny:

 

Mleté hovězí maso 800 g

Cibule 50 g

Česnek (stroužky) 1 ks

Pórek 50 g

Mrkev 50 g

Bobkový list 1 ks

Nové koření 3 ks

Červené víno 200 ml

Voda 100 ml

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Knorr Omáčka Demi Glace 20 g

Voda 1500 ml

Olej 50 ml

Strouhanka na posypání


 

Návod k přípravě:

 

Kaši rozmíchejte ve vodě o teplotě 85 °C. Zeleninu nakrájejte na kostičky, orestujte na oleji, přidejte maso, podlijte vínem a duste do měkka. Omáčku Demi Glace rozřeďte vodou, přidejte k dušené zelenině a rozmíchejte. Nádobu vymažte tukem, vysypte strouhankou a rozložte do ní předem připravenou masovou směs. Potom ji pokryjte připravenou kaší, případně posypte ještě strouhankou. Pečte cca 35 minut při teplotě 170 °C.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:42:22



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 5 je
 

HvbLN 10.01.2021 12:20:02
Medicine information leaflet. Brand names. <a href="https://prednisone4u.top">where to get generic prednisone for sale</a> in US. Actual what you want to know about pills. Read here. <a href=http://hipotezi.com/view_news.php?id=2765>Best news about medication.</a> <a href=https://credibleresearchsources.com/study-hall/request/best-trends-of-medicament>Best trends of medicament.</a> <a href=http://audit.tsu.ac.th/page_comment_webboard.php?cat_id=23&id=2511>All about medicament.</a> 0a0b5cf
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.12.2008 - Na SAUVIGNON FORUM 2008 kralovala vína z Nového Zélandu

Ve čtyřleté olympijské periodě se na jihu Moravy koná mezinárodní ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro ...

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro ...

21.10.2008 - IQ tipy pro gurmetský zážitek

Nejchutnější a taky nejdražší jsou jikry vyzy velké, takzvané beluga. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2021 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.