GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.07.2017, svátek má Magdaléna
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » AKTUÁLNĚ

[Celkem článků: 654]

 1 / 66 

 
Salon vín hlásí 10 000. návštěvníka

17.07.2017 - Salon vín hlásí 10 000. návštěvníka

Dne 28. června 2017 si zaplatil jeden z degustačních programů desetitisící návštěvník expozice Salonu vín ČR. Loni si nenechalo ujít ochutnávku v tomto Top výletním cíli Jihomoravského kraje celkem přes 21 000 degustujících návštěvníků. Jde o nejvyšší návštěvnost expozice od jejího počátku. V aktuálním ročníku se dle statistik Salonu vín zvýšila návštěvnost o 17 % oproti loňskému roku.

více zde...

 
JAMESON BARTENDERŚ BALL S CHUTÍ DOMOVA

11.07.2017 - JAMESON BARTENDERŚ BALL S CHUTÍ DOMOVA

Na konci června se v irském Midletonu uskuteční mezinárodní finále barmanské soutěže Jameson Bartender’s Ball. O tom, kteří barmani v něm budou reprezentovat Českou republiku, se minulý týden rozhodovalo v královehradeckém Hendrix Café.

více zde...

 
MEDUSA GROUP A MINISTRY OTVÍRAJÍ KLUB  V CENTRE PRAHY

11.07.2017 - MEDUSA GROUP A MINISTRY OTVÍRAJÍ KLUB V CENTRE PRAHY

Medusa Group, leader v oblasti gastronómie s takmer 50 gastroprevádzkami na Slovensku, v Čechách a v Rakúsku a Ministry, prevádzkovateľ legendárneho klubu v Banskej Bystrici a Zvolene a svetový poskytovateľ profesionálneho ozvučenia, osvetlenia a laserov sa spájajú ako obchodní partneri. Spoločne idú otvoriť veľký, moderný a technicky svetovo vybavený klub v úplnom centre Prahy.

více zde...

 
CHIVAS MASTERS POPRVÉ VYHRÁLA ŽENA

11.07.2017 - CHIVAS MASTERS POPRVÉ VYHRÁLA ŽENA

V pražské restauraci Mánes ve čtvrtek 18. května národním finále vyvrcholil třetí ročník soutěže Chivas Masters v České republice. Deset barmanů a barmanek v něm bojovalo o postup na červencové globální finále v Tokiu. Porota na základě tří koktejlů na bázi skotské whisky Chivas Regal rozhodla, že nás do Japonska poprvé v tříleté historii soutěže poletí reprezentovat žena – Sandra Šalatová z pražského baru Cash Only.

více zde...

 
FEVER-TREE JE NEJVÍC TRENDY TONIK

11.07.2017 - FEVER-TREE JE NEJVÍC TRENDY TONIK

Pokud ti nejlepší světoví barmani míchají drink s tonikem, většina z nich sáhne po přírodním mixéru Fever-Tree.

více zde...

 
Budějovický Budvar uvádí na trh dvě sezónní piva: CVIKL a  LONDON PRIDE

06.07.2017 - Budějovický Budvar uvádí na trh dvě sezónní piva: CVIKL a LONDON PRIDE

více zde...

 
Nejlepší pivo v Praze čepuje Simon Balonek. V srpnu zabojuje o titul Master Bartender v národním fin

06.07.2017 - Nejlepší pivo v Praze čepuje Simon Balonek. V srpnu zabojuje o titul Master Bartender v národním fin

Nejlepší pražští výčepní se setkali v karlínské restauraci U Zábranských, aby ukázali, že mají na postup do finále soutěže Pilsner Urquell Master Bartender 2017. Z 54 soutěžících vybrala odborná porota tři nejšikovnější v čele se Simonem Balonkem.

více zde...

 
Plzeňský Prazdroj otevřel novou stáčecí linku, díky ní může nabízet nápoje v 5 nových typech plechov

06.07.2017 - Plzeňský Prazdroj otevřel novou stáčecí linku, díky ní může nabízet nápoje v 5 nových typech plechov

Plzeňský Prazdroj dnes uvedl do plného provozu zcela novou linku na stáčení nápojů do plechovek, díky které nabídne spotřebitelům své produkty v mnohem širším spektru obalů, než doposud.

více zde...

 
První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie s jedinečným francouzským šarmem. Zdejší kuchyni totiž velí François Thuille – charizmatický Francouz původem z Cognacu, který prošel kuchyněmi celého světa, až nakonec zakotvil na Šumavě. Letošní léto tak bude návštěvníkům Šumavy zpříjemňovat francouzsko-venkovsko-šumavská gastronomie z regionálních surovin.

více zde...

 
PardálOVO bezové a Somersby Apple Cider získaly medaile v soutěži Pivo České republiky 2017

18.06.2017 - PardálOVO bezové a Somersby Apple Cider získaly medaile v soutěži Pivo České republiky 2017

V sobotu 3. června byly na českobudějovickém výstavišti vyhlášeny výsledky degustační soutěže „Pivo České republiky 2017“.  Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů se 410 vzorky piv ve 21 kategoriích.  Budějovický Budvar získal dva cenné kovy. Míchaný nápoj z piva „PardálOVO bezové“ zvítězil v kategorii „Ochucené pivo“. „Somersby Apple Cider“ pak byl porotou oceněn bronzovou medailí v kategorii „Cider“.

více zde...

 
[Celkem článků: 654]

 1 / 66 

 
REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

11.07.2017 - CHIVAS MASTERS POPRVÉ VYHRÁLA ŽENA

V pražské restauraci Mánes ve čtvrtek 18. května národním finále vyvrcholil ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.