GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.07.2017, svátek má Magdaléna
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

[Celkem článků: 416]

 1 / 42 

 
První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie s jedinečným francouzským šarmem. Zdejší kuchyni totiž velí François Thuille – charizmatický Francouz původem z Cognacu, který prošel kuchyněmi celého světa, až nakonec zakotvil na Šumavě. Letošní léto tak bude návštěvníkům Šumavy zpříjemňovat francouzsko-venkovsko-šumavská gastronomie z regionálních surovin.

více zde...

 
Tork se stává partnerem Asociace hotelů a restaurací ČR

07.05.2014 - Tork se stává partnerem Asociace hotelů a restaurací ČR

Společnost SCA, která stojí za globální značkou hygienických řešení Tork, se stala partnerem Asociace hotelů a restaurací ČR. Tork si jako jednička v oblasti hygieny mimo domov klade za úkol pečovat o tento sektor i v...

více zde...

 
V kontaktu s hosty jsem neustále

27.02.2013 - V kontaktu s hosty jsem neustále

Ředitelka hotelu Clarion Špindlerův Mlýn Radka Řeháková se v hotelovém odvětví pohybuje již od patnácti let, kdy brigádně pracovala jako servírka na horské chatě rodičů své kamarádky. V průběhu let prošla v rámci hotelu nejrůznějšími pozicemi a ve své současné roli...

více zde...

 
Platba za internet: Ano, nebo ne?

27.02.2013 - Platba za internet: Ano, nebo ne?

Nejen pražské hotely mají v posledních letech tendenci využívat dumpingové ceny k zajištění vysokého procenta obsazenosti. Jedná se o velmi snadný a zdánlivě nevyhnutelný způsob plnění ekonomických...

více zde...

 
Přemýšlejte jinak a vybočte z davu

26.02.2013 - Přemýšlejte jinak a vybočte z davu

Vybočit z osvědčených principů a lehce obměněných sezonních nabídek, které v pravidelných cyklech přivedou určitý počet zákazníků, se dá jen těžko. Ať už za tím stojí pohodlnost provozovatele hotelového zařízení nebo snad strach z nového a nepoznaného, je nutné zavedený...

více zde...

 
Připravte si marketingový plán 2013

26.02.2013 - Připravte si marketingový plán 2013

Při přípravě hotelového marketingového plánu na rok 2013 přemýšlejte o tom, čím jej obohatit z výsledků minulých let. Zanalyzujte si dobré a špatné stránky podnikání a stavějte na osvědčených základech, ke kterým přidejte inovační, módní a trendové...

více zde...

 
Kam spějí česká wellness?

25.02.2013 - Kam spějí česká wellness?

Hoteloví hosté mají stále větší touhu a potřebu pečovat o sebe a své zdraví i během pobytu v hotelu. Hoteliér by si toho měl být vědom a nabídnout klientovi komplex kvalitních služeb - skvělou kuchyní počínaje a nekonečnými možnostmi...

více zde...

 
Jak nejlépe zaujmout zákazníka

23.02.2013 - Jak nejlépe zaujmout zákazníka

Neustále se mluví o tom, že musíme dát zákazníkovi to, co chce a očekává, plus něco navíc. Všichni tedy vymýšlejí něco navíc a nakonec nabízejí téměř to samé. Pro hotelovou restauraci je nejtěžší zaujmout místní...

více zde...

 
O hosta se musíte opravdu zajímat

22.02.2013 - O hosta se musíte opravdu zajímat

Tomáš Souček je v pozici food & beverage manažera pražského hotelu Grand Majestic Plaza denně v kontaktu s hosty, čímž má zaručenou téměř okamžitou zpětnou vazbu. Klíčem k úspěchu je podle jeho názoru kvalitně odvedená práce a zájem o...

více zde...

 
Loňský rok hlásí kolem 13 milionů hostů

22.02.2013 - Loňský rok hlásí kolem 13 milionů hostů

Počet hostů v tuzemských hotelech a penzionech loni poprvé přesáhl 13 milionů. Meziroční nárůst počtu turistů v ubytovacích zařízeních tak dosáhl šesti až osmi procent. Vyplývá to z odhadu analytické společnosti Mag Consulting. Rok 2012 byl z pohledu cestovního...

více zde...

 
[Celkem článků: 416]

 1 / 42 

 
REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

11.07.2017 - CHIVAS MASTERS POPRVÉ VYHRÁLA ŽENA

V pražské restauraci Mánes ve čtvrtek 18. května národním finále vyvrcholil ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.