GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.06.2017, svátek má Pavla
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY

[Celkem článků: 3101]

 1 / 311 

 
Nabídněte hostům neotřelé prémiové značky s jedinečnou podporou prodeje

03.10.2012 - Nabídněte hostům neotřelé prémiové značky s jedinečnou podporou prodeje

Neotřelé, nadstandardně kvalitní produkty a komplexní podpora prodeje pro gastronomická zařízení jsou klíčové hodnoty, kterými disponuje česká obchodní společnost CEMATA CZECH TRADE s.r.o.. Z jejího bohatého portfolia pro vás vybíráme 3 zajímavé produkty, které si za krátkou dobu...

více zde...

 

reklama:
reklama

 
První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie s jedinečným francouzským šarmem. Zdejší kuchyni totiž velí François Thuille – charizmatický Francouz původem z Cognacu, který prošel kuchyněmi celého světa, až nakonec zakotvil na Šumavě. Letošní léto tak bude návštěvníkům Šumavy zpříjemňovat francouzsko-venkovsko-šumavská gastronomie z regionálních surovin.

více zde...

 
PardálOVO bezové a Somersby Apple Cider získaly medaile v soutěži Pivo České republiky 2017

18.06.2017 - PardálOVO bezové a Somersby Apple Cider získaly medaile v soutěži Pivo České republiky 2017

V sobotu 3. června byly na českobudějovickém výstavišti vyhlášeny výsledky degustační soutěže „Pivo České republiky 2017“.  Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů se 410 vzorky piv ve 21 kategoriích.  Budějovický Budvar získal dva cenné kovy. Míchaný nápoj z piva „PardálOVO bezové“ zvítězil v kategorii „Ochucené pivo“. „Somersby Apple Cider“ pak byl porotou oceněn bronzovou medailí v kategorii „Cider“.

více zde...

 
JÄGERMEISTER V NOVÉM DESIGNU

22.09.2016 - JÄGERMEISTER V NOVÉM DESIGNU

Jägermeister, nejprodávanější bylinný likér na světě, prošel vizuální generálkou. Nový design všech lahví, od miniaturních 2 cl až po ty o objemu 1,75 l, začne do obchodů i barů celého světa proudit v průběhu srpna 2016. A můžete si být jistí, že i v nové lahvi se skrývá nezměněná, unikátní a charakteristická chuť Jägermeisteru.

více zde...

 
TŘI ČESKÉ SEKTY MAJÍ ZLATO Z MAĎARSKÉ SOUTĚŽE VINAGORA

22.09.2016 - TŘI ČESKÉ SEKTY MAJÍ ZLATO Z MAĎARSKÉ SOUTĚŽE VINAGORA

Mezinárodní soutěž vín VINAGORA byla letos pro BOHEMIA SEKT více než úspěšná, sekty ze Starého Plzence získaly v Maďarsku hned tři zlaté medaile. Zlato si z Budapešti odváží Chateau Radyně extra brut 2012, Louis Girardot brut 2011 a Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut 2013.

více zde...

 
Soutěž Chivas The Venture pro start-upy za milion dolarů

22.09.2016 - Soutěž Chivas The Venture pro start-upy za milion dolarů

Odstartovala mezinárodní soutěž Chivas The Venture o 1 milion dolarů hledající výjimečné start-upy, které přistupují k podnikání inovátorsky, usilují o změny ve společnosti a snaží se řešit celosvětové problémy.

více zde...

 
Bar Academy zažila Reunion

22.09.2016 - Bar Academy zažila Reunion

Bar Academy za 10 let prošly stovky barmanů a barmanek. Řada z nich následně v barové branži dosáhla významných úspěchů, a to jak v České republice, tak v zahraničí. Jsou z nich majitelé či spolumajitelé oceňovaných podniků, mnozí vyhlášené bary vedou nebo v nich pracují a navíc sklízejí i úspěchy na soutěžním poli.

více zde...

 
Tomáš Melzer vyhrál v soutěži týmů Chivas Master 2016

21.09.2016 - Tomáš Melzer vyhrál v soutěži týmů Chivas Master 2016

V červenci proběhla největší barmanská událost na světě – Tales of the Cocktail, kterou každý rok netrpělivě očekávají profesionálové i jejich fanoušci. Jedním z těch, kdo se na ni letos těšil nejvíce, je Tomáš Melzer z Hemingway Baru. Právě on a další čtyři finalisti z globálního finále Chivas Masters jsou jejími čestnými hosty. Odměnou za to, že v Šanghaji společně vyhráli v soutěži týmů.

více zde...

 

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro hygienu mimo domov, nabízí vyzkoušení svého zásobníku na ubrousky Xpressnap zdarma. Nabídka se týká kaváren a cukráren.

více zde...

 
[Celkem článků: 3101]

 1 / 311 

 
REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.