GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.03.2023, svátek má Světlana
GastroTrend

banner

 
Nejčtenější články
[Celkem článků: 3188]

 1 / 319 

 
Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro velký objem zákazníků, praktickou volbou v tomto případě mohou být postmixy. Pokud jste o postmixu ještě neslyšeli, jedná se o speciální přístroj, který slouží k výrobě limonád, džusů, ledových čajů, sodové...

více zde...

 
Nejlepší bary v Česku

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. V Cloud 9 vás kromě fantastického výhledu na Prahu rozproudí i Charisma - kořeněná vodka se...

více zde...

 
První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie s jedinečným francouzským šarmem. Zdejší kuchyni totiž velí François Thuille – charizmatický Francouz původem z Cognacu, který prošel kuchyněmi celého světa, až nakonec zakotvil na Šumavě. Letošní léto tak bude návštěvníkům Šumavy zpříjemňovat francouzsko-venkovsko-šumavská gastronomie z regionálních surovin.

více zde...

 
Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o desítky procent méně hostů než loni. Mezi karlovarskými hoteliéry vypukla cenová válka.

více zde...

 
VIVA TEQUILA! Střet mýtů a reality

20.02.2009 - VIVA TEQUILA! Střet mýtů a reality

To co je pro Moraváka slivovice, Řeka ouzo či Itala grappa , je pro Mexičana tequila. Oproti jmenovaným však obliba této pálenky dávno překonala pomyslné hranice své rodné země a dnes patří k nejvíce expandujícím lihovinám vůbec. Posledních 15 let tequila doslova dobývá svět. Od prosince roku 1993, kdy mexický regulační úřadu pro tequilu (CRT) vede statistiky, bylo založeno 133 nových výrobních společností a zaevidováno 843 značek.

více zde...

 
Se šéfkuchařem u řezníka

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude hodit na nedělní svíčkovou a z čeho uvařit guláš. Aby nám ukázal jak na to, šéfkuchař Václav Frič s námi šel nakupovat do řeznictví. Teď se s vámi podělí o svoje tajné triky.

více zde...

 
DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

více zde...

 
Výpověď pracovního poměru - vzor s komentářem

23.04.2009 - Výpověď pracovního poměru - vzor s komentářem

Výpověď pracovního poměru je jednostranný právní úkon, který je možné projevit i proti vůli druhého účastníka pracovního poměru, jehož důležitých zájmů se však může velmi citelně dotknout.

více zde...

 

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro hygienu mimo domov, nabízí vyzkoušení svého zásobníku na ubrousky Xpressnap zdarma. Nabídka se týká kaváren a cukráren.

více zde...

 
Léto svádí k mámení

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře prý oficiálně dorazilo. Pro malou inspiraci přinášíme několik nápadů na letní osvěžení míchanými koktejly, protože stále více lidí objevuje...

více zde...

 
[Celkem článků: 3188]

 1 / 319 

 
ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

11.05.2018 - Naši vinaři přivážejí 57 medailí z New Yorku

Moravští a čeští vinaři uspěli na mezinárodní soutěži Great American ...

11.05.2018 - Hibernal z Vinařství Jan Plaček je absolutním vítězem soutěže Festwine

Šampionem čtrnáctého ročníku mezinárodní soutěže vín Festwine se stal Hibernal ...

11.05.2018 - Japonský pivní hit jde na trh v Česku

Když před třemi desítkami let japonská společnost Asahi uvedla na ...

28.08.2017 - Hygienici se v létě zaměřují i na prodej a výrobu zmrzliny

Hygienici se v létě zaměřují i na prodej a výrobu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.