GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.06.2017, svátek má Pavla
GastroTrend

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

 

 

limo_sirup_postmixPokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro velký objem zákazníků, praktickou volbou v tomto případě mohou být postmixy. Pokud jste o postmixu ještě neslyšeli, jedná se o speciální přístroj, který slouží k výrobě limonád, džusů, ledových čajů, sodové vody, chlazené či nechlazené filtrované vody a dalších nápojů z koncentrovaného sirupu a čerstvě připravené sody. Postmix umožňuje zásobovat okolí čerstvými a osvěžujícími nápoji, a to s dostatečně velkou kapacitou a mimořádně výhodně.

 

Postmix funguje na principu míchání koncentrovaného sirupu se sodou, k němuž dochází až v závěrečné fázi přípravy nápoje a to je také důvod proč se přístroj nazývá postmix. Postmixy mají široké spektrum využití, hodí se do jídelen, dílen, restaurací nebo třeba do studentské menzy. Postmixy ale můžete znát také ze známých řetězců, rozšířených po celém světě. Jsou běžné a nepostradatelné například v KFC, McDonalds, nebo IKEA. 

 

Postmixy: perfektní řešení pro zefektivnění vašeho provozu

 

Postmixy jsou mimořádně efektivní volbou pro zajištění nealkoholických nápojů a limonád pro menší  ,velké i střední provozy. Jejich výhody lze ocenit zejména ve srovnání s tradičními  způsoby zajištění velkého objemu nealkoholických nápojů v podobě klasických limonád v lahvích.  

 

  • Úspora času pro skladování a výdej

 

Postmixy díky mimořádně jednoduché a časově nenáročné obsluze šetří čas. Sirupy na jejich přípravu jsou dodávány zdarma, jednoduše je uložíte na své místo, nebo přímo narazíte a tím celá manipulační práce končí. Počítejte s námi: tradiční limonády vám přijdou v přepravkách, zaplatíte za ně zálohu, poté je ještě třeba je uskladnit. Při velkém objemu nápojů tak musíte investovat čas do doplňování lednice přímo v provozovně, každou z lahví je navíc třeba otevřít a nalít zákazníkovi.

 

U postmixů pouze zatlačíte na dávkovací páčku. Pokud si chcete provoz ještě zjednodušit, je možné postmixy vybavit o takzvané mincovníky, které lze naprogramovat na požadované dávky nápojů, takže se zákazník jednoduše obslouží sám.

 

  • Minimalizace nároků na skladování

 

Zatímco pro tradiční limonády potřebujete při velkém objemu samostatné skladovací prostory, prostorové nároky postmixů jsou minimální. Pro výdej 650 litrů limonády a neomezeného množství sody vám postačí pouze 1-2 m2 plochy. Boxy s limonádou jsou výborně skladné, na sebe můžete bez obav naskládat až 3 řady.

 

  • Žádné investice navíc

 

Postmixy a jejich servis nezahrnuje žádné další investice, neplatíte žádné zálohy, za přepravky nebo sklo, tyto ušetřené finanční prostředky, tak můžete efektivněji využít v jiném sektoru svého podnikání.

 

  • Úspora elektrické energie

 

Na rozdíl od běžných provozů, kde se sklenice před servírováním zákazníkovi předchlazují ve více lednicích, nemusíte díky integrovanému chladícímu systému postmixů počítat s žádnou další investicí do elektrické energie.

 

  • Minimální údržba

 

S postmixy šetříte čas i peníze díky tomu, že jsou prakticky bezúdržbové. Pokud se objeví jakýkoliv problém, vyřeší jej po předchozím upozornění servisní technik. Při pravidelné dodávce sirupů můžete počítat s preventivní kontrolou, technik prověří, zda přístroj funguje tak jak má a odstraní případné závady.

 

  • Šetří životní prostředí

 

Postmixy jsou ekologické a vysoce efektivní, jejich provozem minimalizujete odpad, který je navíc recyklovatelný.

 

Pokud vás zaujala možnost řešit dodávky nealkoholických nápojů pomocí postmixů, můžete si tento efektivní a úsporný přístroj vybrat přesně na míru svému provozu. Postmixy lze vybírat v kategoriích stolní nebo podstolní, volit lze také způsob chlazení postmixu: na vodní bázi nebo suché chlazení.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

13.09.2011 - 07:49:22



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 3 je
 

REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.