GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 21.06.2018, svátek má Alois
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Zapékané plněné palačinky s bramborovou kaší a houbami

 

 

Zapekane plnene palacinky s bramborovou kasi a houbami

10 porcí

 

 

Suroviny:

 

PALAČINKY:

 

250 g Hladká mouka

500 ml Mléko

4 ks Žloutek (velikost vajec M)

20 g Cukr krupice

4 g Sůl

50 g Rama Culinesse Profi do těsta

80 g Rama Culinesse Profi na vymazání pánve

 

 

 

 

 

NÁPLŇ:

 

360 g KNORR Bramborová kaše s mlékem

2 l Voda

400 g Žampióny

50 g Cibule

250 g Rama Culinesse

1000 ml Rama Cremefine Profi Na šlehání

4 ks Žloutek

200 g Tvrdý sýr

dle chuti Sůl

dle chuti Bílý pepř


 

Návod k přípravě:

 

Všechny suroviny na palačinky rozmixujeme ponorným mixérem ve vysoké nádobě na hladké těsto, které přecedíme přes jemné síto a necháme 30 minut odpočinout. Z hladkého těsta upečeme po obou dvou stranách tenké palačinky na rozehřáté pánvi, kterou potřeme RAMA Culinesse Profi. Na polovinu palačinky přidáme hotovou bramborovou kaši (připravenou podle návodu na obalu), do které zamícháme na čtvrtiny nakrájené a na cibulkovém základě orestované žampióny. Palačinku přeložíme na polovinu a okraje můžeme potřít částí bramborové kaše, aby se dobře slepily. Rama Cremefine Profi Na šlehání necháme varem mírně zredukovat, ke konci přidáme nastrouhaný sýr a do

vychlazené omáčky zamícháme čtyři žloutky. Dochutíme a přelijeme porce palačinek, které zapékáme pod salamandrem nebo na 240 °C v troubě.

 

Tip: Podáváme s nastrouhaným sýrem a praženou slaninou.

 

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:36:15

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

20.02.2009 - VIVA TEQUILA! Střet mýtů a reality

To co je pro Moraváka slivovice, Řeka ouzo či Itala ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.