GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.06.2019, svátek má Adriana
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pečená vepřová panenka se špenátovým krémem, zapečené bramborové noky

 

 

Ingredience
600 g vepřové panenky
200 g listového špenátu
300 g brambor
30 g másla
50 ml smetany
20 g eidamu
10 g salátových klíčků
sůl, pepř

Recept
Vepřovou panenku, která je některými řezníky nazývána vepřovou svíčkovou, nakrájíme na porce a zprudka opečeme. Pak necháme dopékat při 80 °C asi 20 minut.  Brambory uvaříme a rozmixujeme s máslem. 1/3 brambor smícháme s listovým špenátem a smetanou a rozmixujeme na hladké pyré. Zbylé 2/3 brambor smícháme s máslem a vytvoříme noky. Noky posypeme sýrem a zapečeme pod grilem.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: WineOfCzechRepublic.cz
24.07.2017 - 13:51:00



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 1 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.