GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » INSPIRACE/RESTAURACE

Jak budou vypadat toalety budoucnosti?

 


Jak budou vypadat toalety budoucnosti?SCA se svou globální značkou Tork posiluje své postavení v oboru hygieny a úklidu. Ve Švédsku a Německu testuje dvě služby pro čistější toalety využívající informační technologie: Bloe® a Tork EasyCubeTM. Tyto služby poskytují data z toalet v reálném čase, jako je například užívání toalet a spotřeba náhradních náplní. Tato data jsou jednoduše přístupná a interpretovatelná online, ať již na stolním počítači nebo v terénu na chytrém telefonu nebo tabletu. Úklidové firmy a oddělení tak budou mít okamžitý přehled o tom, kdy a kde je třeba uklidit. Místo pevně daného plánu úklidů tak bude stačit uklízet, jen když to bude potřeba.

 

 

“SCA rozumí svým zákazníkům a spotřebitelům, naslouchá jejich každodenním potřebám. Inovace, jako jsou Tork EasyCubeTM a Bloe®, jsou důležité pro náš budoucí úspěch a konkurenceschopnost. Jsou také dalším důvodem, proč jsou naši zákazníci spokojení a loajální,“ řekl Jan Johansson, prezident a CEO společnosti SCA.


Tork EasyCubeTM umožňuje uklízet jen tehdy, když je to třeba

 

 

 

Inteligentní systém Tork EasyCubeTM byl vyvinut ve spolupráci s facility managery. Systém přijímá data z chytrých zásobníků a díky tomu mohou správci nemovitostí a jejich týmy uklízet, kdy je to potřeba, místo pravidelného úklidového kalendáře. Tork EasyCubeTM je inteligentní systém, který se skládá z propojených zásobník. Ty v reálném čase dodávají data o spotřebě materiálu nebo četnosti návštěvníků. Tato data jsou jednoduše přístupná a je možné je vyhodnocovat online – na stolním počítači nebo v terénu na chytrém telefonu nebo tabletu. Uživatelé vidí přehled všech zásobníků v celé budově a díky barevnému kódování mají informaci o tom, zda potřebují doplnit. Zelená barva znamená právě doplněný zásobník, žlutá je pro ty zásobníky, které je možno doplnit, a červená značí, že daný zásobník je potřeba doplnit. Systém umožňuje plánovat trasu úklidu, zjišťovat stav odpadkových košů nebo vytvářet různé statistiky.

 

Tork EasyCubeTM pomáhá správcům nemovitostí zjistit, v jaké oblasti mohou správu dané budovy zlepšit. Data poskytovaná systémem zjednodušují péči o zákazníky, protože nabízejí kvalitní zpětnou vazbu. Statistiky aktuálních a uplynulých dat poskytovaných v reálném čase jsou základem pro strategická rozhodnutí. Tork EasyCubeTM nabízí výhody i pro úklidový personál, protože šetří jejich čas a energii. Místo tradičního rozvrhu úklidu je možné uklízet jen tehdy, když to je třeba.


Bloe® optimalizuje užívání toalet a zjednodušuje jejich úklid

 

 

 

Řešení Bloe® vyhodnocuje data z toalet a pisoárů v reálném čase. Pro koncové uživatele to znamená komfortnější pobyt na toaletě, příjemnější prostředí a čistotu v každý okamžik. Pracovníci úklidu totiž mají k dispozici přesnější informace o návštěvnících a spotřebě. Toto řešení také zahrnuje integrované obrazovky pro vizuální komunikaci s návštěvníky, inovativní možnosti pro automatický úklid, úpravu vzduchu a snížení použité vody. Jedinečný ventilační systém s vonnými oleji prostor toalet provoní příjemnými vůněmi. Služba pro toalety Bloe® je nedávnou akvizicí SCA. Toto řešení se nejlépe hodí pro frekventovaná místa, jako jsou kanceláře, university, nemocnice, letiště nebo železniční stanice.

 

 

Bloe® Basic je samostatná jednotka, která je umístěna mezi mísu toalety a zeď. Obsahuje unikátní ventilační systém s vonnými oleji a speciálně vyvinutým gelem, který absorbuje pachy ihned, z okraje toaletní mísy. Tato jednotka může být umístěna do nových nebo stávajících toalet.

 

 

Multifunkční deska Bloe® Crystal se umisťuje za toaletu nebo pisoár. Toto řešení nabízí stejné možnosti jako Bloe® basic a navíc snižuje spotřebu vody. Služba Bloe® Connect nabízí množství informací o využití toalet, například jak často je toaleta splachována a zda je v jednotce stále dostatek vonného oleje.

 

 

Globální lídr v oblasti hygieny

 

 

SCA je vedoucí globální společností, působící v oblasti hygieny a dřevozpracujícího průmyslu. Skupina SCA vyvíjí a vyrábí dlouhodobě udržitelným způsobem produkty osobní hygieny, hygienické papírové výrobky a produkty ze dřeva. Inovace a udržitelnost jsou pro společnost a její business model naprosto stěžejní. Bloe® a Tork EasyCubeTM jsou efektivní způsoby, jak zákazníkům a spotřebitelům poskytovat hodnotné služby, vznikly jako produkt inovace s přispěním třetích stran nebo malých akvizicí. Doplňují stávající portfolio SCA a zvyšují pozici značky jako globálního lídra v oblasti hygieny.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

18.06.2014 - 01:07:16

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.