GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 24]

 1 / 3 

 
Frosted Grants

Frosted Grants

Drink s názvem Frosted Grants není radno podceňovat. Lahodný kakaový likér ve spojení s jemnou whisky vás okamžitě uchvátí a vy si tento drink vychutnáte jak v zimě pod dekou při praskání...

více zde...

 
Grants Redfire

Grants Redfire

Červená barva byla pro zakladatele skotské whisky Williama Granta a jeho rodinný klan důležitá. Symbolizuje vášeň, oheň, drahocennost whisky a přináší život samotnému drinku. Jemná...

více zde...

 
Gentleman Jack and Berries

Gentleman Jack and Berries

Maliny podrtíme v shakeru, přidáme ingredience a led. Důkladně promícháme a servírujeme...

více zde...

 
Gentlemans Agreement

Gentlemans Agreement

Ingredience důkladně promícháme v shakeru. Servírujeme...

více zde...

 
Mint Julep

Mint Julep

Chybí vám léto a pocit letního vánku a svěžesti? Nic vám ho uprostřed zimy nepřipomene více než tento speciální drink. Máte doma...

více zde...

 
Jack Daniels Manhattan

Jack Daniels Manhattan

Elegantní koktejl pro vyznavače plné intenzivní chuti a života se známkou luxusu. Tradiční pití pro netradiční osobnosti si jednoduše připravíte...

více zde...

 
Tennessee Jelly Beer

Tennessee Jelly Beer

Exkluzivní nápoj vycházející z klasického koktejlu Whisky Sour, který je servírován...

více zde...

 
Simply Elegant

Simply Elegant

Citrón, šalvěj a javorový sirup podrtíme ve sklenici drítkem, zasypeme ledovou tříští a zalijeme Gentleman Jackem a...

více zde...

 
Jack Daniels Sour

Jack Daniels Sour

Do shakeru nalijte 5 cl Jack Daniel´s, 2 cl čerstvé citrónové šťávy a 1 cl cukrového sirupu, promíchejte a nalijte...

více zde...

 
Tennessee Heat

Tennessee Heat

Do silnostěnné sklenice nalijte všechny ingredience kromě horké vody, vložte skořici, která poslouží jako míchátko a zalijte...

více zde...

 
[Celkem receptů: 24]

 1 / 3 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.