GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 01.10.2023, svátek má Igor
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
Lemond Flame

Lemond Flame

Všechny potřebné ingredience dáme do šejkru naplněného po okraj ledem a důkladně protřepeme. Poté vše scedíme do ledem...

více zde...

 
Lemond Cherry Cream

Lemond Cherry Cream

Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné čerstvým ledem. Dolejeme...

více zde...

 
Drambuie and Soda on dark

Drambuie and Soda on dark

více zde...

 
Vaječný koňak

Vaječný koňak

Svaříme smetanu a dáme vychladnout. Smícháme moučkový cukr a vanilkový cukr a utřeme se žloutky. Třeme zhruba 1 hodiny. Potom směs...

více zde...

 
Fresa Fresh

Fresa Fresh

Polovinu pomeranče rozdělíme na 8 dílků a vymačkáme, přidáme...

více zde...

 
Batida Corrida

Batida Corrida

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Bananas a poté...

více zde...

 
Piňa Orange

Piňa Orange

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Piňa Colada a poté...

více zde...

 
Coco Baríz

Coco Baríz

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Coco a poté...

 

 

více zde...

 
Batida Orange Fresh

Batida Orange Fresh

Polovinu pomeranče rozdělíme na 8 dílků a vymačkáme, přidáme...

více zde...

 
Scarlett O Hara

Scarlett O Hara

Vysokou sklenici typu long naplníme ledem, přidáme Southern Comfort (SoCo) a dolijeme brusinkovým džusem...

více zde...

 
[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.01.2010 - Gurmáni se mají nač těšit. V pražském Karlíně vyroste centrum potravin

Prodejní plocha centra Gourmet Europe, které vznikne v prostoru ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

02.12.2008 - Nejlepší jídlo v Česku se vaří v Alcronu

Čeští gurmeti chodí nejraději debužírovat do čísla 40 v pražské ...

23.04.2009 - Výpověď pracovního poměru - vzor s komentářem

Výpověď pracovního poměru je jednostranný právní úkon, který je možné ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.