GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 04.02.2023, svátek má Jarmila
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 17]

 1 / 2 

 

Reklama:
Monin

 
Rajčatový koktejl s burattou

Rajčatový koktejl s burattou

Rajčata kromě jednoho kusu nakrájíme na kousky a dáme je do kastrolu na studený olej spolu s rozmáčknutými stroužky česneku a lístky bazalky. Přidáme trochu...

více zde...

 
Hoegaarden Beer Special

Hoegaarden Beer Special

Do skla vložíme limetku, hrst máty a třtinový cukr. Tyto tři ingredience ve sklenici rozdrtíme a zasypeme...

více zde...

 
Smoothie z lesního ovoce

Smoothie z lesního ovoce

Ovoce necháme lehce rozmrazit a pomocí mixéru...

více zde...

 
Jahodovo-pomerančový Shake Philadelphia

Jahodovo-pomerančový Shake Philadelphia

Jahody očistíme, nakrájíme na čtvrtky a rozmixujeme elektrickým...

více zde...

 
Bloody Frisco

Bloody Frisco

„V portfoliu míchaných drinků Frisco je vedle řady klasičtějších příchutí i velmi netradiční nápoj kořeněné chuti," uvádí  Markéta Hamplová, Brand Manager značky Frisco. „Jeho základem je samozřejmě Frisco, ale jako doplňující ingredience je použit například tomatový džus, čerstvý pepř a dokonce i strouhaný křen. I když dle použitých ingrediencí vypadá, že Bloody Frisco je spíše pro muže, jeho nevšední recepturu ocení jistě i ženy," dodává Markéta Hamplová.

více zde...

 
BRANDY ALEXANDER

BRANDY ALEXANDER

Všechny ingredience důkladně protřepeme v shakeru a slejeme do předem připravené vychlazené sklenice.

více zde...

 
APRICOT SOUR

APRICOT SOUR

Všechny ingredience důkladně protřepeme v shakeru a slejeme do předem připravené vychlazené sklenice...

více zde...

 
Frisco Long

Frisco Long

Do shakeru naplněného do ⅔ ledem vlijeme suroviny a energicky protřepeme, přelijeme do vychlazené sklenky s ledem...

více zde...

 
Frisco Basil

Frisco Basil

Bazalku vydrtíme ve sklenici, ve které připravujeme nápoj, zasypeme drceným ledem, přidáme likér, džus a půl lahvičky Frisca a důkladně promícháme barovou lžičkou...

více zde...

 
[Celkem receptů: 17]

 1 / 2 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

23.10.2008 - Houby pro bohy

Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

17.07.2009 - Opavia-LU loni vzrostl zisk o více než čtvrtinu na 538 mil.Kč

Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...

20.09.2008 - Absinth - základní informace

Absinth je tradičně destilovaný nápoj s vysokým podílem alkoholu (45%-75% ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.