GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 01.10.2023, svátek má Igor
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
Mango Chile

Mango Chile

Nejprve si ozdobíme sklo - okraj sklenice typu Margarita potřeme limetou a obalíme v koření Fajin. Do mixéru vložíme led, přidáme čerstvé mango, pyré Monin, salsu...

více zde...

 
Margarita z Acapulka – drink ověřený časem

Margarita z Acapulka – drink ověřený časem

Na sklenici si zhotovíme krustu z citrónu a soli - jednoduše okraj sklenice namošíme v citronu šťávě a následně obalíme v soli. Zbylé přísady dobře protřepeme v šejkru s drceným ledem. Nalijeme přes...

více zde...

 
Dorado

Dorado

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Acapulco de Noche

Acapulco de Noche

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Mango Chile

Mango Chile

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Jimarita

Jimarita

Do sklenice nasypte několik kostek ledu, zalijte 4 cl El Jimador 100 % Agave Blanco, zakápněte...

více zde...

 
Paloma

Paloma

Do sklenice s ledem nalijte 4 cl El Jimador 100 % Agave Blanco, dolijte grapefruitovým...

více zde...

 
Tequi chilli

Tequi chilli

Pánové z Las Adelitas přišli s oživením klasické tequily.

více zde...

 
Acapulco Dream

Acapulco Dream

Do šejkru nasypeme led, přilijeme tequilu, rum a oba džusy...

více zde...

 
La Paloma Blanca

La Paloma Blanca

Plátkem citronu obkroužíme a navlhčíme hrdlo sklenice a obalíme je solí. Do téže sklenice nasypeme led a přidáme tequilu a citronový džus...

více zde...

 
[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.01.2010 - Gurmáni se mají nač těšit. V pražském Karlíně vyroste centrum potravin

Prodejní plocha centra Gourmet Europe, které vznikne v prostoru ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

02.12.2008 - Nejlepší jídlo v Česku se vaří v Alcronu

Čeští gurmeti chodí nejraději debužírovat do čísla 40 v pražské ...

23.04.2009 - Výpověď pracovního poměru - vzor s komentářem

Výpověď pracovního poměru je jednostranný právní úkon, který je možné ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.