GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 23.10.2018, svátek má Teodor
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
Mango Chile

Mango Chile

Nejprve si ozdobíme sklo - okraj sklenice typu Margarita potřeme limetou a obalíme v koření Fajin. Do mixéru vložíme led, přidáme čerstvé mango, pyré Monin, salsu...

více zde...

 
Margarita z Acapulka – drink ověřený časem

Margarita z Acapulka – drink ověřený časem

Na sklenici si zhotovíme krustu z citrónu a soli - jednoduše okraj sklenice namošíme v citronu šťávě a následně obalíme v soli. Zbylé přísady dobře protřepeme v šejkru s drceným ledem. Nalijeme přes...

více zde...

 
Dorado

Dorado

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Acapulco de Noche

Acapulco de Noche

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Mango Chile

Mango Chile

Drinky od pravých Mexičanů

více zde...

 
Jimarita

Jimarita

Do sklenice nasypte několik kostek ledu, zalijte 4 cl El Jimador 100 % Agave Blanco, zakápněte...

více zde...

 
Paloma

Paloma

Do sklenice s ledem nalijte 4 cl El Jimador 100 % Agave Blanco, dolijte grapefruitovým...

více zde...

 
Tequi chilli

Tequi chilli

Pánové z Las Adelitas přišli s oživením klasické tequily.

více zde...

 
Acapulco Dream

Acapulco Dream

Do šejkru nasypeme led, přilijeme tequilu, rum a oba džusy...

více zde...

 
La Paloma Blanca

La Paloma Blanca

Plátkem citronu obkroužíme a navlhčíme hrdlo sklenice a obalíme je solí. Do téže sklenice nasypeme led a přidáme tequilu a citronový džus...

více zde...

 
[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.