GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 20]

 1 / 2 

 
Viollet Smoke

Viollet Smoke

Suroviny promícháme v šejkru, nalijeme do Fancy skla na led a dolijeme sektem Chateau Radyně extra brut. Zdobíme...

více zde...

 
Party King

Party King

Suroviny promícháme v šejkru, nalijeme do Fancy skla na led, dolijeme Chateau Radyně extra brut. Zdobíme...

více zde...

 
Green pool

Green pool

Do koktejlové sklenky dáme zmrzlinu, rovnoměrně pokapeme Créme de Menthe a přelijeme sektem. Dozdobíme...

více zde...

 
Bohemka

Bohemka

Dolití sektem Bohemia Sekt brut (alternativy z produkce Bohemia Sektu jsou možné). Do flétny (vysoké sklenice na sekt) nalijeme...

více zde...

 
Bellini

Bellini

V elektrickém nožovém mixéru rozmixujte broskev na hladkou kaši, nalijte do sektové sklenky a dolijte až po...

více zde...

 
Mela Rosa

Mela Rosa

Vysokou sklenici naplníme ledem, přidáme Martini Rosato, šťávu z granátového jablka se zrníčky. Vše důkladně promícháme a podáváme. Na ozdobu můžeme použít pár zrníček...

více zde...

 
Star Dust

Star Dust

Star Dust je příkladem rozmachu molekulární gastronomie, která přichází do barmanství. Koktejl je vytvořen jako twistovaná verze slavného Kir Royale. V naší verzi jsme použili Creme de Cassis v jiném skupenství, než jak ho známe v lahvi za barem, a tím jsou perly.

více zde...

 
Raspberry Royale

Raspberry Royale

Tento koktejl je obzvlášť oblíben u žen, které preferují sladší koktejly v kombinaci šampaňského a čerstvého ovoce. Je to malinová bomba doplněná o výborné růžové šampaňské.

více zde...

 
Sensation

Sensation

Sensation je oblíbený jak u dam, tak u pánů, kteří mají rádi koktejly z šampaňského. Osvěžující drink, který se hodí na každou party.

více zde...

 
Bohemia Bubbles kanapky!

Bohemia Bubbles kanapky!

V šejkru protřepejte sirupy, nalijte do sektové sklenky s vloženou spirálou citronové kůry, doplňte...

více zde...

 
[Celkem receptů: 20]

 1 / 2 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.