GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 01.03.2021, svátek má Bedřich
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

Sensation

 

 

ilustracni foto

Složení: Čerstvé ostružiny, 2cl Chambordu, šampaňské brut


Postup: Vychladíme flétnu a plechovou část boston šejkru. V druhém šejkru rozdrtíme ostružiny, nadávkujeme Chambord a vyšejkrujeme. Scedíme metodou double strain do námi vychlazené další části, která už je vychlazená a bez ledu. Přilijeme šampaňské a vše budeme přelévat z jedné nádoby do druhé, aby se nám šampaňské krásně spojilo s ostružinami a likérem. Přímo pak nalijeme do vychlazené flétny. Zdobíme čerstvými ostružinami a probuzenou snítkou máty.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

24.11.2011 - 06:43:44



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 6 plus 10 je
 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.12.2008 - Na SAUVIGNON FORUM 2008 kralovala vína z Nového Zélandu

Ve čtyřleté olympijské periodě se na jihu Moravy koná mezinárodní ...

11.05.2018 - Naši vinaři přivážejí 57 medailí z New Yorku

Moravští a čeští vinaři uspěli na mezinárodní soutěži Great American ...

13.09.2017 - ČERSTVÉ A PŘESNĚ PODLE VÁS VAPIANO KONEČNĚ V PRAZE

Čerstvé domácí těstoviny a voňavá pizza připravené před vašima ...

11.05.2018 - Japonský pivní hit jde na trh v Česku

Když před třemi desítkami let japonská společnost Asahi uvedla na ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2021 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.