GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 01.03.2021, svátek má Bedřich
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

Star Dust

 

  ilustracni foto¨

Složení: Perly Creme de Cassis, šampaňské brut


Postup: Do vychlazené flétny vložíme jednu barovou lžičku perel, dovršíme šampaňským.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

24.11.2011 - 22:38:01



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 7 plus 7 je
 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.12.2008 - Na SAUVIGNON FORUM 2008 kralovala vína z Nového Zélandu

Ve čtyřleté olympijské periodě se na jihu Moravy koná mezinárodní ...

11.05.2018 - Naši vinaři přivážejí 57 medailí z New Yorku

Moravští a čeští vinaři uspěli na mezinárodní soutěži Great American ...

13.09.2017 - ČERSTVÉ A PŘESNĚ PODLE VÁS VAPIANO KONEČNĚ V PRAZE

Čerstvé domácí těstoviny a voňavá pizza připravené před vašima ...

11.05.2018 - Japonský pivní hit jde na trh v Česku

Když před třemi desítkami let japonská společnost Asahi uvedla na ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2021 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.