GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.05.2024, svátek má Nataša
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY » DO ČESKÉ GASTRONOMIE PŘICHÁZÍ RED BULL COLA

Fernet Koka

 
Fernet kokaCharakter likéru výrazně ovlivňuje přítomnost 2 různých bylinných macerátů. Jeden tradiční, využívány i pro Fernet Citrus, druhý speciálně vyvinutý pro tento nápoj. Výjimečnou hořkou chuť tohoto nápoje potom doplňuje přítomnost extraktu získaného z listů jihoamerického keře Coca. Extrakt pochází z Jižní Ameriky a co je podstatnější pro konzumenty neobsahuje žádné farmakologicky účinné látky jako např. kokain a jiné alkaloidy.
 
Obsah alkoholu: 30%
Složení: líh, směs koření a bylin, vinný destilát, cukr, barvivo karamel, extrakt z listů koky, kyselina citrónová

 
Na trh dodává společnost Granette.

 

 

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

24.11.2008 - 08:17:48

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.