GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 08.09.2024, svátek má Mariana
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » INSPIRACE/RESTAURACE

Potrefená husa Na Verandách vyhlášena nejlepším pivním barem v České republice

 

Potrefená HusaVítězem kategorie pivní bar se na úterním vyhlášení Czech Bar Awards stala Potrefená husa Na Verandách.


Hlasování, které probíhalo od začátku dubna do konce září, prostřednictvím sms a internetu vyneslo do finále celkem 24 podniků v pěti kategoriích. Z nich poté skupina odborníků na barmanství, gastronomii a hotelnictví vybrala ty nejlepší, kteří si odnesli vítěznou trofej a budou se moci prezentovat titulem nejlepší kavárna, koktejlový, designový, hotelový a v neposlední řadě také pivní bar v České republice.

 

Restaurace byla v budově pivovaru Staropramen otevřena již v roce 1871. Během druhé světové války byla poté uzavřena, k obnovení provozu došlo až v roce 2000. Po rozsáhlé rekonstrukci se v říjnu 2007 pod názvem Potrefená husa Na Verandách zařadila do sítě značkových restaurací Staropramen, které jsou provozovány na bázi franchisingu.

 

Potrefená Husa„Toto vítězství pro nás znamená velmi mnoho. Vážíme si ocenění našich hostů, které je pro nás zároveň i závazkem do budoucna,“ říká Jan Boroš, který spolu s Václavem Vojířem tento podnik provozuje. Ten k tomu dodává: „Největší radostí samozřejmě je, pokud je podnik zaplněný každý večer do posledního místa, hosté odcházejí spokojeni a rádi se k nám vracejí.“

 

Daniel Musialek, brand manažer značky Staropramen, která se stala partnerem kategorie pivní bar, předal vítězům originální dárek – poukaz na jeden den s Liborem Vávrou, obchodním sládkem společnosti. „Smyslem tohoto dne je nabídnout personálu restaurace nejen teoretické znalosti, které získají při prohlídce pivovaru spolu s podrobným výkladem o výrobě piva, ale především také praktické dovednosti, které si prohloubí díky absolvování naší pivovarské školy. Zde se budou moci  seznámit s tím, jak pečovat o pivo od skladování až po jeho servírování hostům. Tento přístup vychází z naší strategie být nejen dodavatelem, ale především partnerem v podnikání,“  dodává Musialek.

 

 

Zdroj: Staropramen

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

07.11.2008 - 09:39:22



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 8 plus 2 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

07.04.2009 - 20 otázek pro: Veronika Fajčíková

Veronika Fajčíková absolvovala obor cestovní ruch se specializací na ekonomiku ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.