GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.06.2017, svátek má Pavla
GastroTrend

 

KALENDÁŘ AKCÍ » PROBÍHAJÍCÍ KURZY

Probíhající kurzy                                                  březen 2013


 

 

 

 

Chefparade

2.3.2013 Chefparade - Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Argentinská hovězí svíčková – steaky, Hovězí ragů alá Stroganov, Italská tagliata ze špičky svíčkové s rukolou a rajčátky, Grilovaná zelenina, Grilovaný ananas

Od 18.00 hod.

 

 

Chefparade

3.3.2013 Chefparade - Italská kuchyně I. - 5 na sebe navazujícících kurzů - I.

Menu: Kurz I. Veneto a Lamborgie Carne Cruda Alla Albese /tatarský biftek s lanýžovým olejem/ Lamborgie, Risotto Nero / černé rizoto se sépiemi/, Veneto Gnocchi, Gnocchi con Salsiccia e Ricotta / gnocchi se salsicou a ricottou/, Veneto Panna Cotta /smetanový dezert s malinami/ Lamborgie

Od 18.00 hod.

 

Chefparade

3.3.2013. Chefparade - To nejlepší z Asie

Menu: Jarní rolky, Kuřecí satay s arašídovým máslem, Singapurské nudle, polévka Tom Kah s kokosovým mlékem, Balijská smažená rýže

Od 18.00 hod.

 

 

Pražský  kulinářský institut

 
5.3.2013 Pražský kulinářský institut - Základní přípravy italských těstovin a omáček

Lektor: Pavel Roubíček

Od: 16.30 hod.

 

Chefparade 
9.3.2013 Chefparade - Rodinný kurz skandinávské kuchyně

Menu: Rolky s marinovaným lososem a rolky se švédským kaviárem, Masové kuličky se smetanovou omáčkou a bramborovými medailonky, Lososový nákyp, Mražený brusinkový krém

Od 11.00 hod.

 

 Chefparade
9.3.2013 Chefparade - Thajská kuchyně II.

Menu: Jarní rolky, Tod Mun Kung – Smažený krevetový koláč, Červené kari, Khao Pad Namprik Pao Sai Kai – Thajská smažená rýže s kuřetem

Od 18.00 hod.

 

  Chefparade

11.3.2013 Chefparade - Italská kuchyně I. v angličtině

Menu: Domácí těstoviny a omáčky (Tagliattelle, atd), Lasagne, Bazalkové pesto s piniovými oříšky a olivovým olejem, Boloňské Ragú s mletým masem, Typické italské Risotto s parmazánem

Od 18.00 hod.

 


Chefparade

11.3.2013 Chefparade - Sushi II.

Menu: Nigiri sushi - výběr ze z několika druhů -(např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem..), Maki sushi s lososem a okurkou a avokádem, Uramaki sushi, Japonské národní jídlo Tempura, Banán v tempuře

Od 18.00 hod.

 

Pražský  kulinářský institut

11.3.2013 Ola Kala - 1. lekce Polévky

 

Praha 3

 

 

Pražský  kulinářský institut

 

12.3.2013 Ola Kala - 2. lekce Omáčky

 

Praha 3

 


   Pražský  kulinářský institut

12.3.2013 Pražský kulinářský institut - MODERNÍ FUSION GASTRONOMIE - emoce na talíři!

Lektor: Jaroslav Zahálka

Od: 16.30 hod.

 

 

Pražský  kulinářský institut

13.3.2013 Ola Kala - Indická kuchyně

 

Praha 3

 

   Pražský  kulinářský institut

13.3.2013 Pražský kulinářský institut - Hovězí masa - Dokonalé minutkové úpravy!

Lektor: Zdeněk Marcín

Od: 16.30 hod.

 

 

 

  Pražský  kulinářský institut  

14.3.2013 Pražský kulinářský institut - ČESKÁ KLASIKA MODERNÍM ZPŮSOBEM!

Lektor: Jiří Štift

Od: 14.30 hod.

 

 

Chefparade

15.3.2013 Chefparade - Italská kuchyně II. - 5 na sebe navazujícících kurzů II.

Menu: Kurz II.Toskánsko a Marche Crespelle Alla Fiorentina / palačinky po Florentsku se špenátem a ricotou/ Toskánsko, Zuppa Di Funghni / houbová polévka/, Filetto Alla Rossini / Hovězí deailonky Rossini/, Marsche Bruschetta / opečený chléb s rajčaty/

Od 18.00 hod.

 

   Chefparade

15.3.2013 Chefparade - Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a cous-cous s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Krevety s ořechy, pomerančem a limetovým přelivem, bonus - Příprava humra

Od 18.00 hod.

 

  Chefparade 

16.3.2013 Chefparade - Děti v říši čokolády - NOVINKA !!!

Menu: Výroba, plnění a zdobení pralinek z mléčné a bílé čokolády, modelování a plnění bonbonů z marcipánu, Výroba vlastních čokoládových medailí – při zdobení se dětské fantazii meze nekladou

Od 11.00 hod.

 

   Pražský  kulinářský institut

16.3.2013 Ola Kala - Káva

 

Praha 3

 

   Chefparade

18.3.2013 Chefparade - Speciality skandinávské kuchyně - sleva pro členy IKEA FAMILY

Menu: Rolky s marinovaným lososem a rolky se švédským kaviárem, Masové kuličky se smetanovou omáčkou a bramborovými medailonky, Lososový nákyp, Mražený brusinkový krém

Od 18.00 hod.

 

  Chefparade 

18.3.2013 Chefparade - Tuňákové speciality

Menu: Tartare z tuňáka a toustík z bagetky, Carpaccio z Tuňáka, Pomazánka typu vitello tanuto, Tuňákové špalíčky s pikantní směsí koření, Steak z tuňáka s bylinkovými brambůrkami a krevetový krém

Od 18.00 hod.

 

  Pražský  kulinářský institut

18.3.2013 Ola Kala - Domácí chléb a voňavé pečivo

 

Praha 3

 

 

 

   Pražský  kulinářský institut

19.3.2013 Ola Kala - Umění Sushi pod vedením uznávané české japonoložky

 

Praha 3

 

  Pražský  kulinářský institut

20.3.2013 Ola Kala - Ryby a mořské plody

 

Praha 3

 

 

 

   Pražský  kulinářský institut

21.3.2013 Pražský kulinářský institut - Prostě vás naučíme vařit - VELKÝ KURZ MINIDEZERTŮ

Lektor: Drahomír Peterka

Od: 16.30 hod.

 

Chefparade

24.3.2013 Chefparade - Thajská kuchyně I.

Menu: Zelené,Červené Kari,Polévka Tom Yum,Nudle Pad Thai, Matsaman curry

Od 18.00 hod.

 

Chefparade

24.3.2013 Chefparade - Hezky česky, ale moderně - NOVINKA!!!

Menu: Uzený hovězí jazyk na čočkovém salátku, mrkvové pyré se zázvorem, Staročeská kulajda s pošírovaným vejcem a uzeným pstruhem, Candát pečený na másle s pečenou červenou řepou a křenovou pěnou, Vepřová kotletka s kedlubnovým pyré, špenátový závin a omáčka z černého piva, Vanilkový krém s višněmi a pistáciovým crunchy

Od 11.00 hod.

 

Chefparade

25.3.2013 Chefparade - Indonéská kuchyně

Menu: Salát gado gado - Zeleninový salát s fazolkami a klíčky, arašídovým dresinkem, smaženým tofu a smaženým vařeným vejce, Variace Satai - Variace malých špízů 4 druhy, Sambali - Arašídový s koriandrem a kokosovým mlékem, Z pečeného česneku, sladké indonéské čočky, chilli a zázvoru, Nasi goreng – smažená indonéská rýže, Křupavé kuře s jablky a se sladko kyselou chilli omáčkou "

Od 18.00 hod.

 

Pražský  kulinářský institut

26.3.2013 Ola Kala - Úvod na francouzské kuchyně

 

Praha 3

 


Chefparade

27.3.2013 Chefparade - Italská kuchyně II.

Menu: Hovězí Carpaccio s rukolou a parmazánem, Steak z brazilského vysokého roštěnce, Vepřová Panenka ve slanině, Krkovička na černém pivě, Grilovaná zelenina, Grilovaný ananas

Od 18.00 hod.

 

Pražský  kulinářský institut
27.3.2013 Ola Kala - Pasta fresca - čerstvé těstoviny

 

Praha 3

 

Pražský  kulinářský institut

27.3.2013 Ola Kala - 3. lekce školy vaření Italské kuchyně (2866,- Kč/lekce)

 

Praha 3

 

Chefparade

29.3.2013 Chefparade - Italská kuchyně III. - 5 na sebe navazujícících kurzů

Menu: Kurz III. Lazio a Abruzzo Pasta Spaghetti, Saltibocca Alla Roma / Telecí řízky po římsku/ Lazio, Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino / Špagety na česneku, olivový olej a feferonky/Abruzzo, Spaghetti Alla Carbonara / Špagety po Uhlířsku /, Miele E Ricota – Dolce / Ricottový nákyp s medem/ Lazio

Od 18.00 hod.

 


Chefparade

29.3.2013 Chefparade - Miami na talíři - NOVINKA!!!

Menu: CEVICHE z tuňáka a lososa, EMPANADAS plněné hovězím masem, Kuřecí PICADILLO a smažené plantážové banány, Americký Cheesseburger, Kakaové mascarpone s mangovým pyré a vanilkové crunchy

Od 18.00 hod.

 


Chefparade

30.3.2013 Chefparade - Čínská kuchyně III. - NOVINKA!!!

Menu: "Vejce „fu-jung“ s krevetami, Pražená rýže s vejcem a krevetami, Kapr „li-u“, Kapr jako veverčí ryba, Ostrá polévka se surimi, Paprikový salát „wu-chan“, Smažená jablíčka, ukázka vykosťování a filetování kapra "

Od 18.00 hod.

 


Chefparade

30.3.2013 Chefparade - Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Argentinská hovězí svíčková – steaky, Hovězí ragů alá Stroganov, Italská tagliata ze špičky svíčkové s rukolou a rajčátky, Grilovaná zelenina, Grilovaný ananas

Od 18.00 hod.

 


Chefparade

31.3.2013 Chefparade - Dětský kurz vaření - sleva pro členy IKEA FAMILY

Menu: Minišpízky s rajčátky a mozarellou, Hrášková polévka se smetanou, Losos v bylinkovém kabátku, Bramborová kaše s cibulkou, Čokoládové muffinky.

Od 11.00 hod.

 


 



 



 

 


 

 

 



 



 

 


 



 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

 

 

 

 

 


 

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

02.09.2008 - 15:26:56

REKLAMA

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.