GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 27.04.2024, svátek má Jaroslav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Jaroslav Zahálka se stává ambasadorem značky Tork

 

 


Jaroslav Zahálka se stává ambasadorem značky TorkPražský šéfkuchař Jaroslav Zahálka, který vařil prezidentům i hollywoodským hvězdám, se stal oficiálním vyslancem značky Tork v České republice. Tork nabízí hygienická řešení pro oblast HoReCa a je v této oblasti jedničkou na evropském trhu.

 

"Hygiena je v kuchyňských provozech velmi důležitá. Ať již jde o samotné vaření, servírování a následný úklid, chci používat ty nejlepší pomůcky," vysvětluje Jaroslav Zahálka. "Proto jsem nadšený, že mohu ve své restauraci používat výrobky Tork, a to od elegantních ubrousků pro hosty přes funkční utěrky v kuchyni až po luxusní hygienické pomůcky na toaletách."

 
   

Jaroslav Zahálka je členem klubu Les Chefs Des Chefs, který sdružuje šéfkuchaře připravující bankety pro státníky na nejvyšší úrovni. Dohlížel nad hostinami pořádané Václavem Havlem na Pražském hradě, v sídle prezidenta Číny, u prezidenta Medveděva nebo při návštěvě monackého knížete Alberta. Staral se také o catering hollywoodských hvězd, jako jsou Vin Diesel nebo Edward Norton.  K tomuto postu jej dovedly zkušenosti šéfkuchaře špičkových restaurací, jako jsou La Bodegita del Medio nebo La Casa Argentina, stejně jako zahraniční stáž vedená michelinskými kuchaři.

 

Společně za lepší hygienu českých restaurací


"Majitelé restaurací potřebují takové řešení hygieny, které bude funkční a zároveň estetické," dodal k tomu Václav Votruba, marketingový manažer značky Tork společnosti SCA Hygiene Products. "Jaroslav Zahálka produkty Tork používá ve své restauraci MOOD produkty Tork a ví , jak je hygiena v restauračních a pohostinských provozech důležitá. V kuchyni je nezbytný pořádek a čistota, na toaletách zase praktická a stylová hygienická řešení. Hosté ocení luxusní ubrousky v moderních barvách. Jaroslav Zahálka toto vše dobře chápe díky své mezinárodní zkušenosti a chce pomoci v tom, aby se české restaurace více zaměřily na svoje hygienické standardy."

 

O značce Tork


Tork je globální značkou švédské skupiny SCA, Svenska Cellulosa Aktiebolaget. Skupina SCA je výrobcem a dodavatelem produktů osobní hygieny, hygienického papíru, obalových materiálů, publikačního papíru a výrobků ze dřeva ve více než 100 zemích světa.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

07.04.2014 - 10:36:38

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.