GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 03.02.2023, svátek má Blažej
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

Jak nalívat šampaňské? Věda podporuje variantu po straně sklenky

13.08.2010 - Jak nalívat šampaňské? Věda podporuje variantu po straně sklenky

Nalívat šampaňské či sekt po vnitřní straně sklenky může zabránit bublinkám, aby vyběhly nahoru příliš rychle, ale je to nejlepší způsob? Ano, je, tvrdí francouzští vědci, kteří tomuto...

více zde...

 
Vše o sektech a šampaňském

05.01.2009 - Vše o sektech a šampaňském

„Šampaňské je jediné víno, po jehož konzumaci zůstává žena krásná,“ řekla kdysi markýza de Pompadour, milenka francouzského krále Ludvíka XV. Sklenka dobrého sektu či šampaňského potěší, uvolní a povzbudí při každé příležitosti.

více zde...

 
VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

23.10.2008 - Houby pro bohy

Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

17.07.2009 - Opavia-LU loni vzrostl zisk o více než čtvrtinu na 538 mil.Kč

Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...

20.09.2008 - Absinth - základní informace

Absinth je tradičně destilovaný nápoj s vysokým podílem alkoholu (45%-75% ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.