GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.02.2024, svátek má Lumír
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Plněný lank steak se sýrem provolone, bylinkami a chilli papričkami

 

 

Suroviny na 1 porci: paprika, baby brambory, rajčata, olivový olej, sýr provolone, flank steak, červená cibule, listová petržel, oregano, rozmarýn, máslo

 


Krok 1

Nejdříve si připravíme výše zmíněné suroviny, které budeme v průběhu přípravy pokrmu potřebovat.

Krok 2

Flank steak (Aberdeen Angus) nejdříve posolíme, rozřízneme a připravíme tzv. kapsu.


Krok 3

Kapsu naplníme nakrájenou směsí z petržele, oregana a sýra. Posléze pokapeme olivovým olejem.


Krok 4

Steak pečeme na grilu. Z každé strany po dobu 3-4 minut. Výsledná podoba steaku je medium až well done.


Krok 5

Vařené baby brambory dále pečeme na másle a přidáme rozmarýn. Brambory se pečou na pánvi na otevřeném ohni po dobu 5 minut a na závěr je pokapeme olivovým olejem.


Krok 6

Na omáčku Criolla nakrájíme papriku na kostičky, cibuli na jemno, česnek (podle chuti), rajčata. Vše je z hlediska gramáže ve stejném poměru.


Krok 7

Do směsi dále přidáme rozmarýn, oregano, petržel, tymián, chilli papričky, hrubou sůl a pepř. Necháme 5 minut odležet, aby směs na omáčku pustila šťávu. Nakonec přidáme olivový olej a vodu.


Krok 8


Hotový pokrm můžeme servírovat. Brambory posypeme čerstvým rozmarýnem, steak ozdobíme tymiánem, pokapeme olivovým olejem a přidáme omáčku Criolla.

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Sergio Guerreros, šéfkuchař restaurace El Asador,
30.05.2012 - 08:43:05



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 6 je
 

BagssjpPorie 16.02.2024 12:14:43
ウブロ スーパーコピー,ブランド時計 コピー,ブランド スーパーコピー,コピーブランド 通販,スーパーコピー 財布その他の世界一流ブランドコピーを取り扱っています。 }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-3323.html https://www.bagssjp.com/product/detail-5179.html https://www.bagssjp.com/product/detail-10708.html https://www.bagssjp.com/product/detail-8398.html https://www.bagssjp.com/product/detail-5226.html
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.02.2010 - 20 otázek pro: Lubomír Bárta - ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava

Po vystudování hotelové školy absolvoval Lubomír Bárta roční zahraniční praxi ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.