GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.02.2024, svátek má Lumír
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Paprika plněná masem s jemným knedlíkem

 

 

Suroviny: papriky 1 kg, mleté maso 700 g, Maggi směs na mleté maso 70 g, voda na mleté maso 200 ml, Maggi rajská omáčka 100 g, voda na omáčku 500 g


Suroviny na knedlíky: veka 300 g, mléko 250 ml, vejce 2 ks, hrubá mouka 50 g, kypřicí prášek do pečiva, pórek 70 g, petrželová nať, sůl, pepř, muškátový oříšek

 

Krok 1
Nejdříve si připravíme veškeré výše uvedené suroviny.


Krok 2
Směs na mleté maso Maggi promícháme s vodou a mletým masem.


Krok 3
Papriky vyčistíme, naplníme masovou směsí a naskládáme do pekáčku.


Krok 4
Do vody rozmícháme směs na rajskou omáčku Maggi a provaříme.


Krok 5
Naplněné papriky naskládáme do pekáčku a vložíme do rozehřáté trouby.


Krok 6
Před koncem pečení podlijeme připravenou rajskou omáčkou.


Housku nakrájíme na kostky a necháme trochu oschnout. Přidáme jemně nasekaný pórek, listovou petržel, hladkou mouku, kypřicí prášek do pečiva, sůl, pepř, muškátový oříšek a zalijeme mlékem s vejci. Velmi jemně promícháme a dáme do formy. Vaříme v konvektomatu v páře cca 20 minut.


Nestlé přeje dobrou chuť.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Tomáš Konopka, manager of Czech National Culinary
30.10.2012 - 06:39:19

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.02.2010 - 20 otázek pro: Lubomír Bárta - ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava

Po vystudování hotelové školy absolvoval Lubomír Bárta roční zahraniční praxi ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.