GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.07.2018, svátek má Čeněk
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bretaňské ústřice podávané se zálivkou ze šumivého vína a zázvorovým chlebem

 

 

kvalitní čerstvé ústřice
dresing: šumivé víno s kapkou citrónu, citrónové kůry, soli a cukru
na posypání: na sucho pražený bílý chléb se strouhaným zázvorem


Otevřenou ústřici upravíme na talíř, zakápneme dresinkem a posypeme pečivem se zázvorem a doplníme salátem z mořských řas.


K ústřicím jsem vybral sekt, který jsme použili i do dresingu - Bohemia Sekt Prestige brut, který svojí plností a zároveň svěžestí skvěle doplní typickou chuť ústřic.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Filip Sajler ve spolupráci s hlavním sommeliérem B
25.10.2011 - 10:07:46



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 7 plus 10 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.