GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.12.2017, svátek má Miloslav
GastroTrend
 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bretaňské ústřice podávané se zálivkou ze šumivého vína a zázvorovým chlebem

 

 

kvalitní čerstvé ústřice
dresing: šumivé víno s kapkou citrónu, citrónové kůry, soli a cukru
na posypání: na sucho pražený bílý chléb se strouhaným zázvorem


Otevřenou ústřici upravíme na talíř, zakápneme dresinkem a posypeme pečivem se zázvorem a doplníme salátem z mořských řas.


K ústřicím jsem vybral sekt, který jsme použili i do dresingu - Bohemia Sekt Prestige brut, který svojí plností a zároveň svěžestí skvěle doplní typickou chuť ústřic.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Filip Sajler ve spolupráci s hlavním sommeliérem B
25.10.2011 - 10:07:46



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 1 plus 7 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA
Nejčtenější články

07.05.2014 - Tork se stává partnerem Asociace hotelů a restaurací ČR

Společnost SCA, která stojí za globální značkou hygienických řešení ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.