GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.02.2024, svátek má Lumír
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pomerančový salát s fenyklem a cibulí

 


(rozpis na 4 porce)


2 zralé pomeranče
3 hlízy fenyklu
2 menší červené cibule
šťáva z poloviny citronu
6 lžic olivového oleje
1/2 lžičky anglické hořčice
bílý pepř
1/2 lžičky
3 lžíce nasekaných vlašských ořechů


Pomeranče oloupeme na čistou dužninu a rozdělíme na dílky. Fenykl a cibuli nasekáme na menší kousky. Kousky fenyklu, pomeranče a cibule smícháme v míse.


Z oleje, citronové šťávy, bílého pepře a hořčice umícháme dresink, jímž salát zalijeme; pak jej promícháme.


Necháme stát půl hodiny v chladu. Poté posypeme nasekanými ořechy a servírujeme s bagetou.:

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

19.03.2012 - 08:51:24



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 6 je
 

BagssjpPorie 15.02.2024 12:38:29
ブランドスーパーコピーバッグ、財布、靴、時計各種のブランドは表して、かばん複製品をコピーしますルイヴィトバッグ コピールイヴィトン財布 コピールイヴィトン長財布 コピーブランド偽物、偽物ブランド、ルイヴィトンコピー、 ロレックスコピー、シャネルコピー、グッチコピー、エルメスコピー、 ボッテガ?ヴェネタコピー、 バーバリーコピー }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-6506.html https://www.bagssjp.com/product/detail-8097.html https://www.bagssjp.com/product/detail-2032.html https://www.bagssjp.com/product/detail-5612.html https://www.bagssjp.com/product/detail-9891.html
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.02.2010 - 20 otázek pro: Lubomír Bárta - ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava

Po vystudování hotelové školy absolvoval Lubomír Bárta roční zahraniční praxi ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.