GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 24.08.2019, svátek má Bartoloměj
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pomerančový salát s fenyklem a cibulí

 


(rozpis na 4 porce)


2 zralé pomeranče
3 hlízy fenyklu
2 menší červené cibule
šťáva z poloviny citronu
6 lžic olivového oleje
1/2 lžičky anglické hořčice
bílý pepř
1/2 lžičky
3 lžíce nasekaných vlašských ořechů


Pomeranče oloupeme na čistou dužninu a rozdělíme na dílky. Fenykl a cibuli nasekáme na menší kousky. Kousky fenyklu, pomeranče a cibule smícháme v míse.


Z oleje, citronové šťávy, bílého pepře a hořčice umícháme dresink, jímž salát zalijeme; pak jej promícháme.


Necháme stát půl hodiny v chladu. Poté posypeme nasekanými ořechy a servírujeme s bagetou.:

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

19.03.2012 - 08:51:24



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 7 plus 5 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.