GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.02.2024, svátek má Lumír
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Zapečené papriky s kuskusem, mozzarellou a rajčaty

 

 

Zapecene papriky s kuskusem, mozzarellou a rajcatyDoba přípravy 1 hodina 15 minut | hlavní chod | 4 porce | vegetariánský recept


Papriky se směsí kuskusu, mozzarelly, rajčat a oliv se výborně hodí jako dietní oběd a nadchnou hlavně vegetariány.


Ingredience


• 1 hrnek zeleninového vývaru
• 1 hrst kuskusu
• 1 špetka soli
• 2 červené papriky
• 100 g Mozzarelly Galbani
• 1 hrst černých oliv
• 2 lžíce olivového oleje
• 1 rajče

Postup přípravy


Kuskus zalijeme vývarem a necháme asi 10 minut stát.

 


Papriky si mezitím rozkrojíme na poloviny, očistíme, zakápneme olivovým olejem a dáme na chvíli do vyhřáté trouby, aby trochu změkly.


Rajče a mozzarellu nakrájíme na kostičky a smícháme s kuskusem. Pro milovníky oliv přidáme do směsi olivy rozkrojené na poloviny. Osolíme podle chuti. Hotovou směsí naplníme papriky a dáme je do trouby na 180 °C asi na 30 minut zapéct.


Zapečené papriky s kuskusem, mozzarellou a rajčaty ihned podáváme.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

28.06.2012 - 09:43:23



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 4 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.02.2010 - 20 otázek pro: Lubomír Bárta - ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava

Po vystudování hotelové školy absolvoval Lubomír Bárta roční zahraniční praxi ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.