GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pirohy s tvarohem

 

 


Pirohy s tvarohem10 porcí

 

Suroviny:

 

Mouka (polohrubá/hladká) 500 g

Voda 250 ml

Mléko 250 ml

Žloutky 2 ks

Sůl dle chuti

 

Náplň:

 

Měkký tvaroh (nebo brynza) 300 g

Knorr Bramborová kaše s mlékem 70 g

Voda 230 ml

Cibule (na kostičky) 100 g

Máslo 50 g

Mouka 40 g

Sůl, černý pepř dle chuti

Posekaná petrželová nať 10 g

 


Návod k přípravě:

 

Mouku je třeba zpracovat s horkou vodou, mlékem a ostatními složkami, odstavit na 30 minut. Kaši rozmíchejte ve 230 ml vody o teplotě 85 °C. Měkký tvaroh, studenou bramborovou kaši, osmaženou a ochlazenou cibulku a ostatní složky smíchejte a dochuťte. Těsto rozválejte a vytvarujte taštičky s náplní. Vaříme ve vroucí vodě asi 10-15 minut, po odcezení můžeme přelít hnědým máslem, případně posypat opraženou strouhankou nebo cibulkou.

 

 

 

 


 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:18:29



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 10 plus 3 je
 

BagssjpPorie 15.02.2024 23:47:35
ブランドスーパーコピーバッグ、財布、靴、時計各種のブランドは表して、かばん複製品をコピーしますルイヴィトバッグ コピールイヴィトン財布 コピールイヴィトン長財布 コピーブランド偽物、偽物ブランド、ルイヴィトンコピー、 ロレックスコピー、シャネルコピー、グッチコピー、エルメスコピー、 ボッテガ?ヴェネタコピー、 バーバリーコピー }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-6079.html https://www.bagssjp.com/product/detail-9679.html https://www.bagssjp.com/product/detail-6065.html https://www.bagssjp.com/menu/menu_pinpai-1-94.html https://www.bagssjp.com/product/detail-8178.html
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.