GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.11.2017, svátek má Cecílie
GastroTrend
 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pirohy s tvarohem

 

 


Pirohy s tvarohem10 porcí

 

Suroviny:

 

Mouka (polohrubá/hladká) 500 g

Voda 250 ml

Mléko 250 ml

Žloutky 2 ks

Sůl dle chuti

 

Náplň:

 

Měkký tvaroh (nebo brynza) 300 g

Knorr Bramborová kaše s mlékem 70 g

Voda 230 ml

Cibule (na kostičky) 100 g

Máslo 50 g

Mouka 40 g

Sůl, černý pepř dle chuti

Posekaná petrželová nať 10 g

 


Návod k přípravě:

 

Mouku je třeba zpracovat s horkou vodou, mlékem a ostatními složkami, odstavit na 30 minut. Kaši rozmíchejte ve 230 ml vody o teplotě 85 °C. Měkký tvaroh, studenou bramborovou kaši, osmaženou a ochlazenou cibulku a ostatní složky smíchejte a dochuťte. Těsto rozválejte a vytvarujte taštičky s náplní. Vaříme ve vroucí vodě asi 10-15 minut, po odcezení můžeme přelít hnědým máslem, případně posypat opraženou strouhankou nebo cibulkou.

 

 

 

 


 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:18:29



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 10 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA
Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.10.2011 - Nejlepší pivo v Praze

Nejlepší pivo v Praze točí v nuselské pivnici Zlý časy. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA
GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2017 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.