GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 17.04.2021, svátek má Rudolf
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bramborové noky

 

 

Bramborove noky10 porcí

 

Suroviny:

 

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Voda 990 ml

Mouka (hladká) 500 g

Vejce 1 ks

 

 

Návod k přípravě:

 

Bramborovou kaši vsypte do vody o teplotě 85 °C, takto připravenou kaši ochlaďte a poté přidejte vejce a mouku. Směs zpracujte na jednolitou hmotu, utvořte válečky o tloušťce 3 cm a nakrájejte je šikmo. Noky vhoďte do osolené vody. Po vyplavání na hladinu zceďte

a podávejte.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:28:05



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 7 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

19.12.2008 - Na SAUVIGNON FORUM 2008 kralovala vína z Nového Zélandu

Ve čtyřleté olympijské periodě se na jihu Moravy koná mezinárodní ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro ...

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro ...

21.10.2008 - IQ tipy pro gurmetský zážitek

Nejchutnější a taky nejdražší jsou jikry vyzy velké, takzvané beluga. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2021 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.