GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 15.08.2018, svátek má Hana
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bramborové noky

 

 

Bramborove noky10 porcí

 

Suroviny:

 

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Voda 990 ml

Mouka (hladká) 500 g

Vejce 1 ks

 

 

Návod k přípravě:

 

Bramborovou kaši vsypte do vody o teplotě 85 °C, takto připravenou kaši ochlaďte a poté přidejte vejce a mouku. Směs zpracujte na jednolitou hmotu, utvořte válečky o tloušťce 3 cm a nakrájejte je šikmo. Noky vhoďte do osolené vody. Po vyplavání na hladinu zceďte

a podávejte.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:28:05



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 2 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

14.04.2014 - Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

Prestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.