GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.01.2019, svátek má Ilona
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Slezské bramborové noky

 

 

Slezske bramborove noky 10 porcí

 

Suroviny:

 

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Voda 1100 ml

Bramborový škrob/moučka 400 g

Sůl dle chuti


 

Návod k přípravě:

 

Kaši rozmíchejte ve vodě o teplotě 85 °C a poté ochlaďte. Těsto rozdělte na čtyři části. Jednu část nahraďte bramborovou moučkou, přidejte zpět čtvrtou část kaše, rozmíchejte, vytvarujte noky (kulaté placičky) s otvorem uvnitř a uvařte ve slané vodě.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:31:23



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 9 plus 4 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.