GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.06.2018, svátek má Milan
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Slezské bramborové noky

 

 

Slezske bramborove noky 10 porcí

 

Suroviny:

 

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Voda 1100 ml

Bramborový škrob/moučka 400 g

Sůl dle chuti


 

Návod k přípravě:

 

Kaši rozmíchejte ve vodě o teplotě 85 °C a poté ochlaďte. Těsto rozdělte na čtyři části. Jednu část nahraďte bramborovou moučkou, přidejte zpět čtvrtou část kaše, rozmíchejte, vytvarujte noky (kulaté placičky) s otvorem uvnitř a uvařte ve slané vodě.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:31:23



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 5 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

20.02.2009 - VIVA TEQUILA! Střet mýtů a reality

To co je pro Moraváka slivovice, Řeka ouzo či Itala ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.