GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 01.10.2022, svátek má Igor
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Pommes Anna

 

Složení: 3 větší brambory, asi 3 dcl 33% smetany, sůl dle chuti, kávová lžička strouhaného parmazánu

 

Brambory nakrájíme na tenké nudličky, nejlépe na "mandolíně". Pokud ji nemáme, tak po celé délce brambor na asi 2mm plátky a pak na délku také. Dvoumilimetrová tloušťka je velmi důležitá. Potom dáme do hrnce smetanu a trochu osolíme, můžeme přidat i trochu česneku. Bramborové nudličky vložíme do smetany. Necháme pomalu vařit. Vařením smetana houstne a nudličky změknou. Jestliže už vznikne hustá kaše a nudličky jsou ještě tvrdé, je třeba přidat trochu smetany. Požadované je mít hustou směs a nudličky v ní měkké (ne rozvařené). Následně přidáme půlku dávky parmazánu a smícháme. Celou směs dáme vychladnout. Z vychlazené směsi dvěma lžícemi vytvarujeme noky a posypeme je zbytkem parmazánu. Dáme na 5 minut zapéct (180 °C).

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

21.06.2010 - 07:01:56



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 4 plus 4 je
 

cialis generic 14.12.2021 10:33:41
https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis alternative
cialis without a doctor prescription 15.11.2021 22:51:59
cialis price https://cialiswithdapoxetine.com/
cialis generic 15.10.2021 00:40:51
cialis coupon <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis 20mg</a>
uso medical abbreviation 19.07.2021 13:25:59
is hydroxychloroquine safe https://plaquenilx.com/# hydroxychloroquine sulfate uses
when was hydroxychloroquine first us 14.07.2021 20:06:15
chlorowuine https://chloroquineorigin.com/# side effects of hydroxychloroquine 200 mg
pharmacepticacom 26.06.2021 16:12:05
chlorodine https://www.pharmaceptica.com/
cheap viagra online canadian pharmac 25.02.2021 23:50:08
https://genericviagragog.com viagra online
Acrulfurell 22.06.2020 07:48:37
<a href="https://cialisle.com/">buy cialis</a>
Acrulfurell 17.06.2020 01:47:26
<a href="https://cialisle.com/">buy cialis</a>
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork

Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2022 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.