GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 27.07.2024, svátek má Věroslav
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Čokoládový koláč s jahodovým krémema čerstvým ovocem

 

Suroviny: 150 g hl. mouky, 120 g másla, 200 g cukru k., 90 g hořké čokolády, 2 vejce, 50 g kakaa, 1,5 dl mléka, 0,5 dl medu, 2 lžičky kypřicího prášku, 50 g měkkého tvarohu, 250 ml smetany, 100 g jahod, 4-5 lístků máty, 50 g cukru m., jahodový džus, 10 g sypké želatiny.


Postup: Standardně připravený korpus pečeme v předehřáté troubě na 160 stupňů asi 30 minut. Rozmačkané jahody s nasekanými lístky máty smícháme s tvarohem a vyšlehanou smetanou. Želatinu dle návodu na obalu, smícháme s jahodovým džusem a zahřejeme na 55 °C. Na vychladlý korpus natřeme jahodový krém, dáme čerstvé ovoce, zalijeme želatinou a necháme cca 2 hodiny ztuhnout.


Tomáš Bajner

šéfkuchař hotelu Nechanický, Špindlerův Mlýn

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Tomáš Bajner
14.09.2010 - 07:01:24



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 4 plus 2 je
 

BagssjpPorie 16.02.2024 23:25:51
スーパーコピー時計販売はコピーガガミラノ通販専門店です . 0.106072179 レプリカガガミラノの私は(私がオンラインで見つける大丈夫、ランダマイザ)大きなふわふわサンタの帽子の中にすべてのaBlogtoWatchチームメンバーの名前を入れて、ランダムに彼らは匿名で2014年からガガミラノの時計を選ぶだろう誰のために相互に各チームメンバーをペアに名前を描いた私はその後 }}}}}} https://www.bagssjp.com/menu/menu_pinpai-5-58.html https://www.bagssjp.com/product/detail-6070.html https://www.bagssjp.com/product/detail-982.html https://www.bagssjp.com/product/detail-11846.html https://www.bagssjp.com/product/detail-10384.html
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.